Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kunstweekend in de Theetuin

juni 8 | 10:00 - juni 10 | 17:00

Op 8, 9 en 10 juni verandert de Theetuin van Weesp in een grote openlucht galerie.  Zeker 14 kunstenaars tonen hun werk. Dat varieert van schilderijen tot grote beelden op de dijk, van gedichten, mozaïek, schrootobjecten tot een foto expositie.

Het oude Bastion Bakkersschans met de modeltuinen, houten loodsen en vestingwal is een prachtig decor voor de kunst. Een brede groep kunstenaars doet mee aan het Kunstweekend. Op de vestingdijk exposeren Ellen Kuijvenhoven grote ijzeren objecten, Ferdi Wouters met grote beelden en dichter Maria Vermijn schildert met woorden.  In het Theehuis komt een foto expositie van Ellen Meereboer en in de houten loods staat Mieke Robben met haar portretten. Daar worden ook demonstraties portretschilderen gegeven. Op andere manier kunnen bezoekers ook meedoen: er is kinderworkshop olv Jacqueline Snoek en alleen op zaterdag een Grafitti workshop met Reinier van Bochove.

De modeltuin is  getransformeerde tot een  prachtige zomertuin, volop in kleur. Hier toont Riet Blüm haar beelden, bij de tuin vijver en in de kleine kas tref je werk van Ina Hols, een mozaïek kunstenaar. Willem Kotkamp staat bij de houtstapels met schilderijen en beelden die zich voegen naar de omgeving. Op het marktpleintje presenteren verschillende kunstenaar oa. keramiek, sieraden en houten tasjes.

Gegevens

Begin:
juni 8 | 10:00
Einde:
juni 10 | 17:00
Website:
www.theetuin.nl

Locatie

Theetuin Weesp
ossenmarkt 34
Weesp,
+ Google Maps
Website:
www.theetuin.nl