Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Tuinfair Vlijpark

mei 25 | 10:00 - 16:00

Het is weer lente! Iedereen gaat naar buiten, en aan de gang om tuin of balkon wat groener en mooier te maken. ATV Dordrecht Het Vlijpark houdt ook dit jaar weer haar welbekende tuinfair waar iedereen van harte welkom is. Dit jaar is gekozen voor het thema “Tegel eruit, plant erin!”.

In de steden vindt men teveel steen, dat is slecht voor de waterhuishouding van de stad, maar ook slecht voor de mensen. Gemeentes zijn momenteel druk doende de stad groener te maken en de inwoners te stimuleren ook “te vergroenen”. Het Vlijpark laat met deze tuinfair zien, wat voor iedereen bereikbaar en haalbaar is: planten geschikt voor de tuin, een klein hoekje naast de voordeur of voor op het balkon. De planten zijn geschikt voor onze streek. Dit jaar presenteert de kas vol trots: canna’s, salvia’s, dahlia’s, geurgeraniums, hanging baskets, eenjarige en vaste planten, maar ook groenten zoals tomaten en courgettes. Al deze planten zijn in de eigen kas gekweekt op biologische grond, zonder kunstmest maar wel met hulp van Vlijpark’s eigen compost.

Ook deze keer staan er naast de plantenverkoop weer kraampjes vol met heerlijke proeverijen met ingrediënten van Het Vlijpark. Daarnaast kunnen de bezoekers gratis deelnemen aan verschillende workshops voor zowel volwassenen als kinderen.

Gegevens

Datum:
mei 25
Tijd:
10:00 - 16:00
Website:
www.vlijpark.nl

Locatie

Vlijpark
Nieuwe Noordpolderweg 1
Dordrecht, Nederland
+ Google Maps
Website:
www.vlijpark.nl