Zoek je een mooie boom voor in je tuin? Maak je keuze met behulp van de bomenzoeker van Bomenbezorgd.nl en laat ze gratis thuisbezorgen. Een uniek concept: je bestelt jouw boom eenvoudig online, krijgt hem gratis thuisbezorgd én hij wordt eventueel zelfs voor je aangeplant. Dat is Bomenbezorgd.nl!

Het assortiment van Bomenbezorgd.nl wordt steeds groter. Voor iedereen is er een boom naar wens. Of je nou op zoek bent naar bomen die je tuin privacy bieden, heerlijk fruit opleveren of juist een boom die de sierwaarde van je tuin vergroot. Bomenbezorgd.nl heeft het.

Populaire bomen

De best verkochte bomen bij Bomenbezorgd.nl zijn misschien wel de leibomen. En dat is niet gek, want leibomen hebben maar weinig ruimte nodig en zijn ideaal om in te zetten als afscheiding van je tuin. Deze afscheiding biedt je tuin privacy en de bomen kunnen daarnaast ideaal toegepast worden als zonnescherm.

Andere bomen die we steeds vaker terugzien in de hedendaagse tuinen zijn Mediterrane bomen. Een mediterrane boom geeft een vakantiegevoel in eigen tuin en zorgt met zijn warme uitstraling voor een exotische sfeer. Heerlijk toch, van de zon genieten onder je eigen palmboom?

Unieke bomen

Op zoek naar wat uniekers voor in je tuin? Bij Bomenbezorgd.nl vind je ook een uitgebreid assortiment meerstammige bomen die stuk voor stuk een eyecatcher kunnen zijn in je tuin. Het unieke aan een meerstammige boom is dat de kroon lijkt op een struik, maar deze ‘struik’ vertakking begint hoger op de stammen, waardoor je er nog onderdoor kunt kijken.

Naast het feit dat de meerstammige boom een hoge sierwaarde heeft voor je tuin, heeft deze boomsoort ook een aantal voordelen. Het allergrootste voordeel is dat hij geschikt is voor elke tuin! Over het algemeen blijft een meerstammige boom redelijk klein en daardoor is hij ook perfect voor in de wat kleinere tuin!

Natuurlijke afscheiding

Een haag is bij uitstek geschikt om een natuurlijke afscheiding te creëren in de tuin. Dit kan als omheining van je tuin, maar een haag kan ook de juiste structuur in de tuin aanbrengen! De keuze in hagen is groot en dus is er voor ieder wat wils. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een haag te kiezen die het hele jaar door zijn blad houdt. Het grote voordeel hiervan is dat hij daardoor ook het hele jaar een natuurlijke afscheiding creëert.

Hoe moet ik een boom aanplanten?

Heb je een boom gevonden die aan je wensen voldoet, maar heb je geen zin om hem zelf aan te planten? Bomenbezorgd.nl doet het graag voor je! Hun bezorgers hebben een passie voor bomen en alle kennis in huis om de boom voor je te planten. Wil je toch liever zelf de boom planten? Op de website van Bomenbezorgd.nl vind je alle informatie om dit op de juiste manier te doen.

Maak je keuze uit het grote assortiment laan- en sierbomen, leibomen, vormbomen, fruitbomen, bloesembomen, mediterrane bomen en hagen op www.bomenbezorgd.nl.