Honda’s beroemde 4-takttechnologie is wereldwijd bekend. Inmiddels vierden wij reeds onze 60e verjaardag, en onze ingenieurs lopen nog steeds voorop in het produceren van motoren met schonere emissies, lagere geluidsniveaus en superieure prestaties. Ze laten je in geen enkel jaargetijde in de steek.

Ook in de herfst kan je bij Honda altijd terecht voor een machine van ongeëvenaarde kwaliteit. Met het vallen van de bladeren duurt het niet lang tot je tuin of oprit bedekt is met een deken van gele, groene en bruine bladeren. Hoewel dit vaak voor een idyllisch tafereel zorgt, kunnen deze bladeren gladheid veroorzaken en verstikken ze je gazon. In zo’n geval komt Honda’s uitstekende bladblazer goed van pas.

De Honda benzine 4-takt bladblazer start gemakkelijk op, maakt weinig lawaai. Door zijn optimaal uitgebalanceerde handgreep beschikt hij over een zeer laag trillingsniveau. Een niet te missen tuintool bij het begin van dit herfstseizoen!

Garantie
De garantie behoudt de gehele garantieperiode dezelfde waarde – de laatste dag van de garantie kent precies dezelfde dekking als de eerste dag. Degelijk en betrouwbaar – net als al onze tuingereedschappen. Dankzij de Honda Deals staat de HHB25 4-takt bladblazer nog tot eind september in promotie, net zoals een heleboel andere Honda tuinmachines. Neem zeker even een kijkje op de website: België of Nederland.

Vergeet deze winter trouwens niet je machine voor een onderhoudsbeurt bij een erkende Hondadealer in je buurt te brengen. Op die manier ben je optimaal voorbereid voor het seizoen 2016!

Lees meer  Help, de tuin is verdroogd