De zomer staat voor de deur! Maar voor we gaan genieten, verdient ons favoriete buitenplekje eerst een flinke opfrisbeurt. Nadat tegels algenvrij zijn gemaakt en alle meubels weer schoon op hun plek staan, is het tijd voor het leukste onderdeel: de aankleding. Benieuwd naar onze ideeën van een leuke en originele aanpak om jouw tuin op te fleuren? We vertellen je er alles over in dit blog.

Als je van inrichten en gezelligheid houdt, dan ga je deze accessoires gegarandeerd leuk vinden! Er is namelijk geen tuin of stijl waar de Oosterse kussens of een buitenkleed van Merel in Wonderland niet bij passen! Door de vele verschillende kleuren, stijlen en formaten zit er altijd wel een model tussen dat jouw tuin helemaal afmaakt!

Huiselijke gezelligheid in de tuin met een sfeervol buitenkleed

Nog lang niet iedereen weet van het bestaan van buitenkleden af, en dat is ook niet zo gek. Een tapijt is immers oorspronkelijk een accessoire dat men voor binnen gebruikt. Het kleedt de boel aan, geeft warmte en creëert vooral gezelligheid. Zonde dus, om dit deze aankleding alleen tot binnenshuis te beperken! Dat vonden ze bij Merel in Wonderland ook, vandaar dat zij als één van de eersten in ons land zijn begonnen met het verkopen van buitenkleden van het merk Wonderrugs. En je raadt het al: mensen zijn er dol op! Het materiaal in combinatie met de UV bescherming maakt dat de buitenkleden tegen zowel een buitje als de felle zon bestand zijn, zonder kleur of kwaliteit te verliezen.

Lees meer  Tips voor een klimaatneutrale tuin

Buitenkussens voor de finishing touch

En als je dan hét buitenkleed voor in jouw tuin hebt gevonden, dan is het tijd voor de laatste puntjes op de i. Met sierkussens creëer je op een eenvoudige manier een warme sfeer in de tuin, net als dat je dat in de woonkamer zou doen. Naast sierkussens zijn matraskussens en of palletkussens ook echte sfeermakers. De matraskussens zijn een perfecte aanvulling op je, eventueel zelfgemaakte, pallet loungeset of op iedere andere bank of stoel. Alle outdoor kussens van Merel in Wonderland zijn, net als de buitenkleden, gemaakt van materiaal dat prima tegen een stootje kan. Zo hoef je je nooit zorgen te maken als je een boodschap bent doen, je vergeten bent je kussens binnen te leggen en het begint te regenen. En ook de felle zon is geen reden om de kussens naar binnen te halen. Genoeg reden om eens een kijkje te nemen in het grote assortiment buitenkussens- en kleden en wie weet straalt ook jouw tuin binnenkort weer een gezellige sfeer uit!