Woon je in Brabant en heb je een mooie tuin of een mooi balkon, doe dan mee met de wedstrijd ‘Wie heeft de groenste vingers van Brabant?’ De wedstrijd wordt georganiseerd door tuinbeurs Bloem & Tuin in samenwerking met tuinmagazine Bloem & Plant en Intratuin. De 20ste editie van Bloem & Tuin wordt gehouden van vrijdag 12 t/m zondag 21 juli 2013 op Landgoed Gulbergen in Nuenen.

Iedereen met een tuin of balkon en een beetje liefhebberij in tuinieren, kan meedoen aan de wedstrijd. Er zijn drie categorieën: tuinen kleiner dan 200 vierkante meter, tuinen groter dan 200 vierkante meter en balkons.

Uit alle inzendingen worden tien tuinen per categorie genomineerd door een vakjury. Zij winnen sowieso allemaal toegangsbewijzen voor het 10-daagse tuinevenement Bloem & Tuin. Het is aan het grote publiek om op de genomineerde tuinen en balkons te stemmen. Dat kan van 1 tot en met 15 juni via de website van Bloem & Tuin.

Professionele fotoshoot
In elke categorie worden de drie tuinen met de meeste stemmen professioneel gefotografeerd. Deze foto’s krijgen een plek op de expositie tijdens Bloem & Tuin. Daar kunnen de bezoekers tot en met donderdag 18 juli stemmen. De winnaars zullen vrijdag 19 juli op Bloem & Tuin bekend worden gemaakt.

Meedoen?
Meedoen kan door drie recente foto’s van je tuin of balkon vóór 25 mei 2013 te mailen naar  wedstrijd@bloem-en-tuin.nl  met een maximale grootte van 1MB per foto. Vermeld je contactgegevens in de e-mail.

Wedstrijdvoorwaarden
De ingezonden tuin dient door de deelnemer zelf aangelegd en onderhouden te zijn.
De ingezonden foto’s kunnen worden getoond op de website van Bloem & Tuin.
Uitgesloten van deelname zijn medewerkers en leveranciers van Bloem & Tuin, professionals en bedrijven in de groensector.
Door deel te nemen aan deze wedstrijd geven deelnemers aan, akkoord te gaan met deze wedstrijdvoorwaarden.
De winnaars van de wedstrijd worden gekozen aan de hand van een stemmechanisme.
Eerste ronde: De vakjury selecteert per categorie 10 inzendingen.
Tweede ronde: Er kan online gestemd worden, hier komen er 3 genomineerden per categorie uit.
Derde ronde: Bezoekers van Bloem & Tuin kunnen stemmen op de 9 genomineerden.
De prijs is niet omwisselbaar en niet inwisselbaar voor geld.
Deelnemers gaan ermee akkoord dat ze bij winst als winnaar bekend worden gemaakt op de officiële website van Bloem & Tuin en de Facebookpagina, waar ook de foto van de winnende tuin wordt getoond.
Gegevens van deelnemers zullen alleen worden gebruikt voor deelname registratie en voor communicatie m.b.t. Bloem & Tuin.
Druk-, spel-, zet- of vergelijkbare fouten kunnen niet worden tegen geworpen en betekenen op geen enkele wijzen een verplichting voor Bloem & Tuin Evenementenburo.
Indien de deelnemer 18 jaar of jonger is, heeft een wettelijk vertegenwoordiger toestemming gegeven of kennis genomen van deze voorwaarden.
Bij misbruik van de stem optie zal de organisatie ingrijpen.

Lees meer  Pot Paperwhite narcissen op voor fleurige feestdagen