Aan het eind van de dag heerlijk op je tuinbank gaan zitten en genieten van het buitenleven in alle seizoenen. Samen met je partner en kinderen hiervoor de tijd nemen om even helemaal tot rust te komen. Geef toe, wie zou dat nou niet willen? Het eigen buitenterras is zeker één van de plekken waar je tijdens de lente en zomer de meeste tijd doorbrengt en waar je het liefst wilt zijn. Een comfortabele zitplek met een goede sfeer is wat je nodig hebt om het in de tuin gezellig te maken.

Om er echt jouw plekje van te maken is het belangrijk om na te denken hoe je zo’n grote ruimte in de tuin het beste moet indelen, maar er toch ook gezellig uit laat zien. En daar ligt nu het dilemma, want hoe krijg je gezelligheid en sfeer op één centrale plek, zonder het chaotisch te laten worden.

De vraag of we een haard in de tuin kunnen plaatsen wordt ons vaak gesteld. In bijna alle gevallen kunnen we volmondig ‘ja’ zeggen. Een combinatie van haard met een buitenplek is één van de meest populaire tuintrends van dit jaar. Een haard kan op een vrij stuk van het terras worden geplaatst of volledig worden ingebouwd in een muur. Een andere veel voorkomende optie is een haard in een schouw. Zo is de haard inzetbaar als warmtebron en wordt het tevens een ware eyecatcher.

Bij Flamboyant haarden weten we alles van haarden & kachels of laten een cinewall voorbeeld zien. Ben je benieuwd wat er mogelijk is in jouw situatie of wil je meer weten over de meest populaire trends en veel gekozen oplossingen? Bij Flamboyant Haarden ben je daarvoor aan het juiste adres. Wij luisteren graag naar jouw wensen en voorkeuren en beantwoorden alle vragen die op jouw pad tijdens de zoektocht naar een prachtige haardopstelling. Gaat jouw voorkeur toch liever uit naar een haard voor binnen? Dan is een speksteenkachel kopen een overweging waard.

Lees meer  Wil je een grondcontainer huren?