Creëer met tuinverlichting meer sfeer. Maak je terras romantisch met warm licht. Geniet ook na zonsondergang van een fraai aangelichte vormboom, bloeiende plantenborder of waterpartij.
Buitenverlichting zorgt ook voor meer comfort en veiligheid zoals het aanlichten van traptreden, de oprit of voordeur.

Bij Suslight Sustainable Lighting Solutions gaat verlichting, milieubesparing en innovatie samen. Vanuit ons principe om duurzaam te ondernemen werken wij uitsluitend met LED verlichting. Onze LED verlichting is uitgevoerd in 2700K, dit geeft de LED een extra warme lichttoon. Bewust is er gekozen voor LED verlichting met weinig blauw licht. Zo wordt de invloed op de biologische klok van planten, dieren en mensen tot een minimum beperkt.

Suslight tuinverlichting is efficiënt. Een lamp die genoeg licht geeft met een laag stroomverbruik. Ondanks dat we niet de makkelijkste weg gekozen hebben, blauwe LED lampen zijn efficiënter dan die met een hoge kleurwaarde, is het ons toch gelukt om toonaangevend te zijn én te blijven in energie efficiëntie.

Duurzaam en milieuvriendelijk

Suslight tuinverlichting word gebruikt in heel Europa. Dit betekent dat de weersinvloeden waaraan de verlichting bloot gesteld wordt zeer divers zijn. Temperaturen van -25 °C tot +45 °C en van veel zon tot juist veel regen en wind. Dit vraagt om een sterke behuizing waarin de techniek van de verlichting veilig opgeborgen kan worden. Doorgaans worden hiervoor polycarbonaten gebruikt, bewerkt plastic, maar dat verstoort echter met de afgifte van microdeeltjes het ecosysteem. Suslight kiest daarom voor aluminium. Dit metaal is een duurzaam materiaal omdat het oneindig hergebruikt kan worden. Dit zorgt voor 95% minder energiegebruik vergeleken met de productie van polycarbonaat. Zowel op kwaliteit als op duurzaamheid scoort aluminium het beste.

Onze techniek(verlichting) is goed voor 75.000 branduren. Om de behuizing ook zo lang `mee` te laten gaan wordt de nieuwste techniek in oppervlaktebehandeling en poedercoating toegepast en doorstaat het 2000 uur in een zoutbad. Op Suslight tuinverlichting krijgt u niet voor niets maar liefst   5 jaar garantie.

Maximale veiligheid & bereik

Aansluiten van Suslight tuinverlichting gaat via het 24V DC Quick-Safe Connect System. Dit 24V-kabelsysteem met gelijkspanning garandeert maximale veiligheid voor mens en dier, zowel bij het installeren als tijdens het gebruik. 24 Volt kent lagere spanningsverliezen over dezelfde kabel en afstand dan dat 12 Volt dit heeft. De armaturen kunnen dan ook tot op 300 meter van de stroombron, zonder transformator, worden geplaatst. Onze LED componenten werken op een voltage range van rond de 3, 6, 9 of 12 Volt.

De eerste stap voor het beste resultaat

Maak eerst een tuinverlichtingsplan of laat u door één van onze Re-sellers adviseren. Sfeerlicht, Veiligheidslicht en Preventielicht maken deel uit van een plan. Voor elke toepassing biedt Suslight een oplossing. Geniet zoveel mogelijk van die lange en gezellige zomeravonden in eigen tuin. Met de juiste verlichting wordt zelfs de tuinafscheiding een echte blikvanger. Maak een keuze uit grondspots, richtspots, staande buitenlampen en buiten wandlampen. Een optie is een tijdschakelaar of schemerschakelaar om in te stellen vanaf wanneer en hoelang de verlichting moet branden.

Re-sellers van Suslight helpen u graag met het maken van een tuinverlichtingsplan en de juiste keuzes. Zij tonen de Suslight mogelijkheden met behulp van een demokoffer in uw tuin!

WA Verlichting B.V./Suslight Nederland

Zeppelinstraat 14B
3846 CL Harderwijk
T. +31 85 5003 555

 

Meer info: www.suslight.nl