Juist in deze tijd is het heerlijk om even te genieten van je tuin. Breng sfeer in je tuin met bloeiende planten op het terras of ga eventjes ontspannen tuinieren. Lekker bezig zijn in de tuin is gezond voor lichaam en geest en dat kunnen we nu heel hard gebruiken.

Het gloednieuwe printmagazine van de website Tuinen.nl inspireert iedereen die de tuin wil herontdekken. Ontdek bijvoorbeeld hoe je jouw tuin een strandlook geeft met wuivende grassen en bloeiende planten vol bijen en vlinders. De trendtuinen van 2020 zijn helemaal gericht op genieten van de tuin. Creëer een exotische loungeplek met natuurlijke materialen voor eindeloze zomeravonden.

Vakantiesfeer in eigen tuin - Tuinen.nl magazine

Vakantiegevoel op je eigen terras en nog meer

In de zomer reizen velen naar het zuiden af waar bougainville, oleander en sinaasappelboompjes zorgen voor een heerlijke vakantiesfeer. Tuinen.nl magazine vertelt je hoe je dat in je eigen tuin ook voor elkaar kunt krijgen. Gewoon op je terras!

Verder is er in deze speciale editie van Tuinen.nl aandacht voor hortensia’s. Iedereen wordt blij van zo’n zee van witte, roze of blauwe bloemen die ook nog eens gemakkelijk zijn in het onderhoud. Ook krijg je veel praktische tips over het gazon, een artikel over planten die van schaduw houden en een diy van een bloemenkrans.  Nog een tip uit het magazine: plant in mei wat dahlia’s en je hebt echt de hele zomer een mooi boeket op je tuintafel. Dat voelt elke dag als een feestje!

Voortuintje - Tuinen.nl magazine

Haal Tuinen.nl magazine in de winkel of bestel online

Tuinen.nl magazine kost slechts 3,95 euro. Het magazine ligt vanaf 10 april 2020 in de winkels en is verkrijgbaar bij onder andere Albert Heijn, Jumbo, Primera, Ako en Bruna. Je kan het magazine ook online bestellen via Vipwinkel.nl.

Lees meer  Tuinseizoen januari-februari 2020

Neem een kijkje