Wie weinig ruimte heeft, maar wel zelf groenten, fruit of kruiden wil kweken, kan een moestuin in potten en bakken beginnen. In het boek  “Een moestuin in potten en bakken” lees je alles wat je nodig hebt om van start te gaan. Het mooie nieuws; wij mogen er een weg geven.

Moestuin in potten en bakken

In dit boek van Philipppe Asseray vind je alles wat je nodig hebt om je eigen moestuin in potten en bakken te beginnen. Zo lees je er welke soorten groenten en kruiden geschikt zijn, hoe je die precies moet kweken en krijg je allerhande tips om aan je moestuin te beginnen. Denk bijvoorbeeld aan zaken waar je rekening mee moet houden als materiaalkeuze, hoe je water moet geven en andere handige wetenswaardigheden.

Kalender

Ook zit in het boek een handige kalender, waarmee je precies weet wanneer je welke taak in je moestuin zult moeten uitvoeren. Het boek is een handig naslagwerk voor iedereen die in zijn tuin, op het balkon of het terras in potten en bakken wil gaan moestuinieren.

Win

Het mooiste nieuws is dat we een exemplaar van dit boek weg mogen geven. Om kans te maken op dit boek, vul je onderstaand formulier in. Wie weet ben jij binnenkort de gelukkige winnaar.

LET OP: AFGELOPEN

Deze winactie is helaas al verlopen. Klik hier voor meer winacties.

Lees meer  Win het boek Indoor Tuinieren