“Potgrondzakken zijn zwaar en onpraktisch, je weet niet hoe je ze moet vastpakken.” “Zakken vallen veel te gemakkelijk om en het is ook moeilijk om de potgrond eruit te nemen.” Zware zakken potgrond versleuren, nu is het echt verleden tijd. Vanaf nu wordt tuinieren nog eenvoudiger dankzij het lichtgewicht COMPO SANA® Universele Potgrond ca. 50% Lichter!

Deze innovatieve universele potgrond voor alle kamer-, balkon- en tuinplanten is het perfecte antwoord op de vraag naar een product dat gemakkelijk moet kunnen getransporteerd, gebruikt en opgeslagen worden, zonder aan de gebruikelijke COMPO SANA®-kwaliteit te moeten inboeten. Deze gebruiksklare potgrond combineert 50% minder gewicht met 100% volume en kwaliteit. Dankzij de geïntegreerde meststof met werking van 12 weken biedt COMPO SANA® Universele Potgrond ca. 50% Lichter alles wat de planten nodig hebben voor een gezonde groei. Daarnaast zorgt Agrosil® voor een gelijkmatige verdeling van de voedingsstoffen in de bloempot waardoor de wortelgroei zichtbaar wordt bevorderd.

Maar niet enkel het lichte gewicht en de hoge kwaliteit zullen je weten te overtuigen. Het compacte formaat en het stevige handvat zorgen ervoor dat de COMPO SANA® Universele Potgrond ca. 50% Lichter heel eenvoudig te dragen en te transporteren zijn. Of het nu gaat om een verpakking van 25 L of van 40 L, zelfs lange afstanden naar de daktuin zijn een fluitje van een cent. En ook bij het gebruik en de stockage van het product staan comfort aan gebruiksgemak centraal. Door het rechtopstaande zakformaat is het heel eenvoudig om potgrond uit de zak te nemen en te hersluiten voor opslag.

Lees meer  Planten toppen voor een rijke bloei

De voordelen in een notendop
Kwaliteitspotgrond voor alle kamer-, balkon- en tuinplanten
50% lichter, 100% kwaliteit en volum
Eenvoudig te transporteren dankzij de lichte verpakking met handvat
Voedt de planten langdurig en optimaal tot 12 weken lang
Stimuleert de wortelontwikkeling dankzij de toevoeging van Agrosil
Met perliet voor een losse en luchtige structuur van de potgrond

Test het product en win een ballonvaart!