Ook in de maart-editie vind je weer een prachtige puzzel met een mooie prijs. Vul hier de oplossing in en maak kans om te winnen.

Puzzel en win

In iedere editie van TuinSeizoen vind je een puzzel waarmee mooie prijzen te winnen zijn. Dit keer mogen wij 3 een gereedschapsset van WOLF-Garten weggeven.

Snoeihulp

Wie kent niet de uitspraak ‘Snoeien doet groeien’. Het is dan ook geen loze kreet want voor bijna elke houtachtige plant geldt dat door te snoeien de plant krachtiger terugkomt en rijk zal bloeien. Dat gaat op voor zomerbloeiende heesters zoals de vlinderstruik, voor hortensia’s die bloeien op eenjarige hout zoals ‘Annabelle’én voor veel rozen. Goed gereedschap is daarbij onontbeerlijk. Los daarom de puzzel op en maak kans op deze snoeiset van WOLF-Garten, plus een pak rozenmest!

Inhoud snoeiset

De takkenschaar RS 900 T is met zijn uitschuifbare stelen ideaal voor het snoeien van dikkere takken boven je hoofd of aan de grond. De aambeeld snijtechniek is speciaal geschikt voor hardere houtsoorten, zoals rozenstruiken. Datzelfde geldt voor de aambeeld snoeischaar RS 2500. Deze ligt prettig in de hand, want het mes is in een hoek van 30 graden geplaatst, zodat de pols wordt ontzien tijdens het snoeien. De speciale rozenmest van Natura Bio is volledig samengesteld uit zuiver plantaardige bestanddelen, waardoor deze uitermate geschikt is voor een ecologisch verantwoorde teelt.

Vul snel het antwoord op de puzzel in  en maak kans op deze mooie prijs. Klik hier voor andere winacties.

Lees meer  Win: Hoe heet deze plant? Januari-februari