Special Tuinontwerp, onmisbaar voor wie een eigentijdse tuin wil

Wil je je tuin anders inrichten en kun je wel wat ideeën gebruiken? De special Tuinontwerp is dan onmisbaar!

 

In de nieuwe special Tuinontwerp – gemaakt door de redactie van Tuinseizoen (voorheen Bloem & Plant) – staan maar liefst vijftien eigentijdse tuinen, ontworpen door tuinontwerpers en -architecten uit België en Nederland. Stuk voor stuk verrassende tuinen, zoals een gezellige gezinstuin met een royale leefvlonder, een buitenkamer met een bijzonder waterelement en een tuin met een oosters tintje. Ook komen een minimalistische tuin aan bod, die oogt als een groene oase, een royale tuin met een catwalk als blikvanger en een luxueus ingericht dakterras. Bij elke tuin vind je uitleg en tips van de ontwerper én een heldere ontwerptekening. Daarnaast lees je in Tuinontwerp inspirerende artikelen over onder meer een vakantiehuis in eigen tuin en de mogelijkheden om met beplanting privacy te creëren.

Of je je tuin nu wel of niet opnieuw wilt inrichten, voor iedereen die houdt van eigentijdse tuinen is Tuinontwerp een aanrader!

Special Tuinontwerp 2015/02

Special Tuinontwerp 2015/02, 100 pagina’s, uitgeverij Vipmedia, prijs: € 6,95. Van 10 maart t/m 28 april verkrijgbaar in de winkel in België of te bestellen via www.vipwinkel.nl

Lees meer  Tuinseizoen september 2017