Kwekerij De Border bestaat 25 jaar! De kwekerij, idyllisch gelegen binnen de oude tuinmuren van kasteel Twickel in Ambt Delden, is inmiddels bekend bij veel tuin- en plantenliefhebbers.

Het assortiment van ruim 4000 soorten en cultivars vaste planten en meer dan 1000 soorten en cultivars rozen heeft natuurlijk aan de bekendheid bijgedragen. Tel hierbij de voorbeeldborders en het rosarium, beide vrij toegankelijk en het wordt al snel duidelijk: De Border is een feest voor jou en je tuin. Door de samenwerking met kwekers uit binnen- en buitenland (David Austin, Tantau, Kordes, Lens en vele anderen) heeft De Border toegang tot de nieuwste en beste soorten rozen.

De Border nodigt alle lezers van Bloem & Plant van harte uit om de kwekerij in dit jubileumjaar te bezoeken. Woon je te ver weg of ben je niet in de gelegenheid om naar Ambt Delden te gaan, dan is de website met webshop (www.border.nl) een aardig alternatief. Hier vind je vaste planten, rozen, meststoffen, plantensteunen en veel meer tuinartikelen die De Border dagelijks verzendt.

Wie jarig is trakteert! Daarom heeft De Border voor alle lezers van Bloem & Plant een speciale lezersaanbieding – 25 jaar Kwekerij De Border.

Aanbieding 1: 7 supersterke doorbloeiende heesterrozen ’Lovely Fairy’

Aanbieding 2: 20 voorjaarsbloeiende vaste planten in fraai assortiment.

Voor de aanbieding betaal je slechts € 25.  Als lezer van Bloem & Plant betaal je tot 30 april zelfs geen verzendkosten (kortingscode BenP2014)

Ga snel naar onze website www.border.nl en kies Bloem & Plant, want ondanks de grote voorraad geldt: op=op!

Lees meer  Water geven in de winter