Of je nou een kruiden-, fruit- of moestuin op je terras of balkon wilt maken, of een fraai bloeiende zuil voor meer sfeer, met de Stapeltuin is dit allemaal mogelijk. Deze opzet met handige plantenbakken neemt heel weinig ruimte in doordat ze op elkaar zijn gestapeld. Stapeltuinen zijn verkrijgbaar in 3, 4 of 5 verdiepingen, waardoor je bij voldoende verdiepingen zelfs niet hoeft te bukken bij het tuinieren.

Slimme plantenbakken

De grond loopt helemaal door van de bovenste tot onderste bak, waardoor je nooit last hebt van te natte grond. Een tuin in bakken bespaart ruimte, heeft minder last van onkruid en bijna geen last van slakken. Dat is maximaal tuinplezier op minimale ruimte.

Duurzaam idee

De Stapeltuin is een idee van witlofkweker Erik Hiddink die bij het vervangen van zijn witlofbakken de keuze had om het hout weg te gooien of er een mooi ander product van te maken. De eerste serie stapeltuinen gingen als warme broodjes over de toonbank en sindsdien worden de stapeltuinen gemaakt van hergebruikt duurzaam Douglas hout, Cortenstaal of aluminium. Zo is er voor elke stijl en smaak een Stapeltuin; van natuurlijk, stoer, modern tot duurzaam, keus genoeg.

Van staand tot hangend model, voor binnen en/of buiten

Ook zijn er Stapeltuin Specials verkrijgbaar: een staand wandmodel en een hangmodel speciaal voor balkonnetjes. Voor binnen én buiten is er een kleinere variant te verkrijgen, het tafelmodel. Daardoor is een Stapeltuin het hele jaar door te gebruiken! Als extra optie(s) is het mogelijk om de stapeltuin te leveren met zwenkwielen en/of een irrigatiesetje voor automatisch water geven.

Elk jaar een andere bestemming, dit jaar lekker moestuinieren met bakkenvol oogst van aardbeien of groenten, volgend jaar prachtige zomerbloeiers om je balkon of tuin in te richten.

Meteen aan de slag met jouw Stapeltuin? Kijk voor meer info op de webshop www.stapeltuin.nl en bestel direct! Ze worden in een handzaam pakket verstuurd.

Afhalen is ook mogelijk, te Sinderen (Achterhoek)