De juiste tuinplanten combineren tot een kloppend geheel is een lastige klus. Precies het probleem dat door Yarinde wordt oplost. Helemaal wars van tuinplanten en borders zijn ze hier. Yarinde is de enige webshop voor tuinplanten waar mensen zonder groene vingers ook kunnen shoppen.

Michael van Wassem, oprichter van Yarinde legt uit: ,,het is heel verleidelijk die fraai bloeiende plant in de winkel zomaar mee te nemen en in je tuin te planten. Doe dat vooral niet is mijn advies, zorg eerst voor een doordacht plan. Dat kan, heel simpel door uit kant en klare borderpakketten te kiezen. Deze plantpakketten bestaan uit een mix van bijelkaar passende tuinplanten. Dergelijke bordersets hebben altijd een bepaald tuinthema, denk aan: schaduw, zon, kleigrond, droge grond, smalle border, prairieborder, langbloeiers, bepaalde bloeikleur(en) enzovoorts. Ideaal voor klanten die wel samenhang willen, maar niet te veel tijd willen spenderen aan het kiezen van tuinplanten.“

Michael vertelt verder: ,,Voor wie vastloopt bij de voorbedachte sets, bieden we een maatwerk service. Bij de juiste plantencombinaties vinden, kijken we naar meer dan 10 factoren. Denk aan lichtinval, bloeiperiodes, blad- en bloemkleuren, bloeiwijze, bladstructuur, groepsgrootte, groeihoogte en de bodemsoort van de tuin. Uiteraard nemen we persoonlijke voorkeuren van klanten ook mee. Wij willen de zoekende klant graag helpen zodat hij jarenlang geniet van zijn borders. Vaak hebben mensen zelf geen idee wat zaken als bladvorm, positie, aantallen per soort en bloeiwijze doen voor een border.

Ook hebben we aan onderhoud gedacht. Snoeien vinden mensen doodeng merken wij. Daarom krijgt elke klant tips voor snoeien en bemesting mee.” Ontdek hier alle kant-en-klare borderpakketten van Yarinde.

Lees meer  Wil je een grondcontainer huren?

Naast kant en klare borderpakketten vindt u ook klimplanten bij Yarinde. Bij elke bestelling ontvangt u een gratis starterset klimplanten opbinden. ‘’Wij bieden klimplanten in verschillende potmaten met verschillende hoogtes. Door de gratis opbindmaterialen die elke klant ontvangt kunnen ook mensen zonder groene vingers hun tuin groener maken.”

Ontdek hier alle klimplanten van Yarinde. Yarinde bezorgt de tuinplanten in heel Nederland en Vlaanderen altijd zelf. De selectie bij kwekers doet het plantenbedrijf eveneens zelf, zodat klanten zeker zijn van eerste keuze vaste planten, siergrassen, klimplanten, hagen en heesters.