Tijdens de renovatie van deze uitgesproken villa zijn de plannen gesmeed voor de omliggende tuin. Er moest een mooie aansluiting gevonden worden bij de villa en de bestaande hoogteverschillen. Een belangrijke wens was een zwemvijver met sauna en een ruim gazon met trampoline voor de kinderen.

Na aanleg overheerst een gevoel van rust en ruimte in deze mooie strak aangelegde buitenruimte. Het hoogteverschil rondom het woonhuis is opgevangen door fraai kortenstaal en geeft de villa het juiste podium. De materiaalkeuze is eenvoudig en puur. Staal, glas, hardhout en natuursteen.

De zwemvijver met sauna en overkapping van glas maken deze tuin tot een fraai geheel.

Details

Soort: Achtertuin|Voortuin
Grootte: Groot (>500 m2)
Ligging: West|Zuid

Gegevens ontwerper

Voor meer informatie: redactie.tuin@vipmedia.nl

Lees meer  Groene oase in de stad: verrassende kijktuin