Verwen jezelf met een groen uitje bij de Somerwende, gelegen in het prachtige Vechtdal in het dorpje Rheeze. De Somerwende biedt een scala aan activiteiten voor liefhebbers van natuur en thee, perfect voor een ontspannen dagje weg.

Begin je ervaring met een inspirerende rondleiding door de theeplantage, waar je meer te weten komt over het proces van thee verbouwen en oogsten. Van het plukken van de theebladeren tot het drogen en verwerken ervan, je leert alles over het fascinerende proces achter een kopje thee. Aan het einde van de reis proef je de heerlijke Rheezerthee in het Theehuuske.

Vervolg je bezoek met een van de creatieve workshops die worden aangeboden! Leer mozaïeken of maak een mooie hout gebrande tapasplank onder het genot van een kopje Rheezerthee. Ook leuk voor de jonge bezoekers zijn de thee spellen. Ga bijvoorbeeld op reis met Timmy het Theeblad of test je kennis tijdens het leuke spel; verander je Theeblik.

Bij thee hoort natuurlijk een echte Engelse High Tea! Sluit je dag af in stijl met een ontspannen Tea Time, waar je kunt genieten van een assortiment aan verse theeën en hapjes in een prachtige omgeving. Een perfecte gelegenheid om te ontspannen en te genieten van de natuurlijke schoonheid van het Vechtdal.

De Somerwende is aangesloten bij het project Kunst van de Korte Keten, een unieke kunstexpositie over 9 streekproducenten, die nu in Het Kleinste Museum rondreist door het Vechtdal en Reestdal! Kijk snel waar de expositie te bewonderen is en breng hem museum een bezoekje!

Lees meer  Tulp Festival Amsterdam in april

Of je nu een echte theeliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een rustig en leerzaam uitstapje, de Somerwende biedt een unieke ervaring voor iedereen. Kom langs en ontdek wat deze bijzondere plek te bieden heeft!

Meer weten over Kunst van de Korte Keten & Het Kleinste Museum? Kijk dan snel op www.kunstvandekorteketen.nl

Meer informatie over de Somerwende en jouw activiteiten boeken? Ga dan naar: https://www.vechtdalexpress.nl/somerwende/