TUINOntwerp 1/2016 met tips en ideeën voor de inrichting van  je tuin. TUINOntwerp 1 is vanaf 8  maart verkrijgbaar in Nederland en vanaf 24 mei in België. Bestellen via de website is natuurlijk altijd mogelijk. 

Inhoud TUINOntwerp:

Design tuinhuis
Deze exclusieve leeftuin is eigentijds, verrassend en sfeervol. Verrassend is dat het ontwerp is gemaakt door een binnenhuisarchitect. Dat het design tuinhuis dé blikvanger in de tuin vormt, is dan ook geen wonder.

Dutch wave in Japan
Voor de Japan Garden & Flower Show ontwierpen Tom de Witte en Corinne Lecluyse deze 25 m² grote tuin die bekroond werd met de 3e prijs.

 

Flexibele terrassen
Een uitnodigende tuin met flexibele terrassen, dat was de wens van de eigenaren van deze stadstuin. In het ontwerp van Sanne Allersma kunnen ze nu op diverse plekken loungen of buiten eten.

Stoere strandsfeer
Met een goed ontwerp, stoere materialen en de juiste plantenkeuze is in deze zonnige achtertuin een heerlijke strandsfeer gecreëerd met 2 veranda’s en een loungeterras.

stoere strandsfeer

Tips voor tuinaanleg nodig? Vraag het de hovenier!
Lieuwe Westra is vakbekwaam hovenier en adviseur bij Tuinkeur, een kwaliteitskeurmerk voor hoveniers. Heb je een vraag over tuinaanleg, dan ben je bij hem aan het juiste adres!

3x Familietuin – Zitten, luieren & lezen
Een veranda, een hangmat, een vuurkorf en veel mogelijkheden om te zitten en te lezen. Een speels eigentijds zitelement geeft de mogelijkheid om te genieten van een plekje in de zon, onder de veranda zitten ze altijd droog.

Vlonder boven het water
Bij een waterwoning in Nunspeet realiseerde Buytengewoon de buitenruimte. Deze villa, die vrijwel geheel omgeven is door water, heeft een royale vlonder boven het water.

Lees meer  Gratis de maand april van de Jaarplanner lezen

Een terrasje vóór het huis
Een klassieke voortuin met veel groenblijvers veranderde in een eigentijds plekje met kleurige bloemen. Een aanwinst voor de eigenaren en de straat!

Kruidenparadijs
Een vlonderterras met buitenhaard, een strakke vijver met stapstenen, een gezellig eetterras, en heel veel kruiden. Een zonnige voortuin in mediterrane sfeer.

Bijzondere bouwsels
De tuinen die Frank ter Hedde creëert, ogen eigenwijs en lekker nonchalant, net als de tuinhuisjes, overkappingen e.a. die hij eigenhandig ter plekke vervaardigt.

Looproutes door de tuin
Eerst lag hier een speelplaats bij een kinderdagverblijf. Nu ligt er een eigentijdse tuin met weelderige beplanting. Via diverse looproutes kun je van elk hoekje genieten.

Terras op niveau
Met dit luxueuze dakterras haalde Geert Reynders brons bij de competitie De Vlaamse Tuinaannemer 2015. Het ontwerp is van Jeroen Martens van Mira Verde, gespecialiseerd in het ontwerpen en inrichten van (dak)terrassen.

Mee schuiven met de zon
Een L-vormige vaste bank met veel zitgelegenheid, die aan één kant langs de hele schutting loopt, is dé vondst in deze Haagse stadstuin.

Van binnenplaats naar groene oase
Vis à Vis Ontwerpers toverde bij een stadswoning een sombere binnenplaats om tot een groene oase. De multifunctionele wand biedt de mogelijkheid om verticaal te tuinieren.

Tuinontwerp 1

Tuinontwerp 1 is verkrijgbaar vanaf 8 maart in de winkel en is ook hier te bestellen!

Tuinontwerp 2 bekijken.
Voordelig TUINOntwerp 1 én TUINOntwerp 2 bestellen? Kijk hier!