Zondag 9 mei is het Moederdag en juist in deze bizarre tijd wil je je moeder extra verwennen! Heb jij al bedacht wat je haar gaat geven? We inspireren je graag met deze tips.

Maak iets persoonlijks

Een zelfgemaakt cadeau is persoonlijk én een leuk tijdverdrijf nu we toch veel binnen zijn. Maak bijvoorbeeld een heerlijk en gezond ontbijtje of verras haar met eigen gemaakte geurstokjes of een hippe hangmand met narcissen.

Fijne Moederdag kaartje

Een lief kaartje erbij

Laat haar dag goed beginnen en verras haar met een lief kaartje. Maak er zelf een, bestel een kaartje online of print er eentje uit. LandIdee heeft de zeven leukste Moederdagkaartjes op een rij gezet. Schrijf er een lieve boodschap op en doe het op tijd op de post.

Moederdagkaartje

Een cadeautje is altijd leuk

Zeker in deze tijd verdient je moeder wat extra’s en verwen je haar met een persoonlijk gekozen cadeau. Je kunt haar natuurlijk verrassen met een bosje bloemen, haar favoriete chocolade of met een ander leuk cadeau. 

Wil je jouw moeder pas echt verrassen met iets leuks?  

Tijdschrift lezen ontspannen Moederdag cadeau

Geef haar maandenlang leesplezier

Wil je jouw moeder pas echt verrassen met iets leuks? Geef haar dan maandenlang leesplezier met een tijdschrift naar keuze. Heerlijk ontspannen met een magazine op de bank of op het terras is een ultiem verwenmomentje voor haarzelf.