Misschien wil je wel graag een grondcontainer huren? Een goed moment om daar nu alles over te weten te komen. Een kuub grond staat gelijk aan ongeveer dertien volle kruiwagens. Aan de hand van een rekensom kan bepaald worden welke grondcontainer je het beste kunt huren. Hierbij nemen we als voorbeeld 30m2 als oppervlakte, 7 cm diep (grond) en 30% lucht en dan geeft dat de som van 30 m2 x 0,07 cm x 1,3 lucht en dat komt uit op 2,73 m3 en dan heb je dus de 3m3 container die je kunt huren. Er zijn ook andere formaten te huur, maar dit kun je dan beter even berekenen en dan weet je zo welke het beste is voor jouw af te voeren grond.

Mogelijkheden grondcontainer huren

Je bent benieuwd naar alle opties die er zijn voor een grondcontainer huren, dit leggen we je graag uit. Visueel schone grond, tuinaarde, zand en graszoden mogen in de grondcontainer. Veel mensen zien er tegenop als ze veel grond af moeten voeren, maar wanneer je kiest voor een grondcontainer huren zal dat snel over zijn. Het wordt namelijk een stuk eenvoudiger met de tips die we voor je hebben. Het beste kun je om te beginnen met een kruiwagen in de container rijden en dan de grond er zo in plaatsen. Daarvoor kun je een loopplank gebruiken en die plaats je dan tegen de schuine zijde van de container aan.

Vragen over grondcontainer huren

Welke vragen heb je nog over een grondcontainer huren? Er gelden bij een grondcontainer huren  vaste prijzen, dit zijn all-in tarieven. Het voordeel is dat jij dus weet waar je aan toe bent als je er gebruik van gaat maken. De tarieven zijn inclusief BTW, transport, verwerken van afval, huur van de container en ook de milieutoeslag is daarbij inbegrepen. De container zal bij je op locatie worden geplaatst op het afgesproken tijdstip en dan kun jij beginnen met laden. Het zal erg snel gaan, en zeker wanneer je de besproken tips toe gaat passen in de praktijk. Je weet dan waar je aan toe bent en dan zie je het weer mooier worden. Een leuke klus want je krijgt eer van je werk als je het steeds netter ziet worden. Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd contact opnemen en dan worden alle vragen snel beantwoord zodat je weet welke grondcontainer je kunt huren.

Lees meer  Met deze praktische tips bepaal jij de inrichting van je voortuin!