Aalsmeer Flower Festival

Zaterdag 15 en zondag 16 juni 2019 wordt de zesde editie van Aalsmeer Flower Festival gehouden. Het evenement in de officieuze ‘bloemenhoofdstad’ van het land brengt de nieuwste bloementrends op een ludieke manier in beeld voor een breed publiek. Wij mogen 5 x 2 gratis kaarten weggeven! 

Aalsmeer Flower Festival is een cultureel dagje uit tussen de bloemen. Tijdens het evenement laten bloemdesigners fantastische creaties zien met verse snijbloemen en planten. De levendige kleuren, de inventieve presentaties en de combinatie met natuur, kunst en muziek zorgen voor een vrolijke dag uit voor jong en oud.

Trend en bloemdesign

Dit jaar staat het festival in het teken van trends in bloemdesign. De tijd is aangebroken om oude patronen los te laten en nieuwe plannen te maken. Bestaande voorwerpen worden op een nieuwe manier gebruikt. Ondertussen speelt technologie een steeds grotere rol in ons leven. Dat is aan de ene kant praktisch en tegelijkertijd werkt het een zekere afstandelijkheid in de hand. Deze elementen van de huidige tijdgeest hebben een direct effect op hoe we ons huis en onszelf aankleden.

Aalsmeer

Het festival speelt zich af op verschillende locaties in Aalsmeer, die worden verbonden door een pendeldienst over het water en over de weg. Bezoekers kunnen ook genieten van live muziek, meedoen aan een veilsessie en demonstraties of workshops volgen. Er is tevens een speciale tentoonstelling met de mooiste rozensoorten.

Tijd en informatie

Aalsmeer Flower Festival is 15 en 16 juni van 11.00 tot 17.00 uur. Tickets kosten € 7,50 in de voorverkoop (€ 10,- aan de kassa) en zijn het hele weekend geldig. Voor kinderen t/m 14 jaar is de entree gratis. Een vaartochtje over de Westeinderplassen tussen de locaties is inbegrepen, evenals het gebruik van de pendelbus.

Aalsmeer Flower Festival

Winnen

Wil jij kans maken op 2 x gratis toegang voor dit vrolijke festival? Vul dan onderstaand formulier in. Meedoen kan tot en met 2 juni 2019.

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
    carla voorhorst Lindeboom op 16 mei 2019, 19:34

    dit is de eerste keer om tuinseizoen te lezen, duidelijke uitleg en prachtige plaatjes.
    Ga zo door, hier word je blij van


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*