Heb jij deze mooie winactie gesignaleerd in TuinSeizoen 4 of Landidee 4? Laat dan snel je gegevens achter en wie weet maak je kans op één van de 10 waardebonnen van € 100 aan Proven Winners®-planten. 

Bewezen succesvolle planten

Wil jij alleen de beste planten voor jouw tuin? Proven Winners® is een merk voor tuinplanten van hoge kwaliteit. Achter dit merk zit een wereldwijd netwerk van veredelaars en kwekers, die planten met de beste unieke eigenschappen ontwikkelen. Zo worden de heesters geselecteerd op bijvoorbeeld sterkere takken, beste en unieke bloemkleuren, grotere bloemen, of een meer compacte groeiwijze. Het Proven Winners®-heesterassortiment omvat ruim 80 soorten. De meeste hiervan zijn aantrekkelijk van het voorjaar tot de herfst, makkelijk in onderhoud en zeer winterhard.

Dit kun je winnen

Een waardebon van € 100, te besteden in de webshop van www.provenwinnersplants.com aan unieke planten naar eigen keuze uit het brede Proven Winners®- assortiment. We maken 10 mensen blij! Meedoen kan tot en met 31 mei 2022. De winnaars krijgen vanzelf bericht.

Helaas, deze winactie is afgelopen. Houd onze website en nieuwsbrief in de gaten voor meer acties.