Het grootste voordeel van je eigen groenten kweken, is toch wel dat je ‘schoon’ eet, dus zonder gif en bestrijdingsmiddelen. Maak daarom alvast een goede start met deze duurzame moestuinbak van Ecotuintje! Met het oplossen van de puzzel uit Tuinseizoen januari-februari 2022, maak je kans op zo’n mooie duurzame moestuinbak. 

 Duurzaam moestuinieren

De moestuinbak, die in eigen beheer wordt gemaakt, is onbehandeld en dus gifvrij, voorzien van biologisch afbreekbaar worteldoek en gemaakt van FSC/PEFC goedgekeurd dik Douglashout en rvs-schroeven. Dit zorgt ervoor dat de bak wel 10 tot 15 jaar mee kan gaan! Met een hoogte van 80 centimeter heeft hij de ideale werkhoogte en je verrijdt hem zó naar een zonnig plekje.

Moestuintafel & cadeaupakketten

Kans maken? Los dan snel de puzzel op en wie weet win jij deze mooie, duurzame moestuintafel van Ecotuintje. Maar er is meer te winnen uit deze webshop voor de milieubewuste (moes)tuinfan. Wat dacht je van het ‘Werken in de moestuin-cadeaupakket’, met daarin al het gereedschap dat je nodig hebt voor het onderhoud van je ecotuintje! Ook verloten we onder de winnaars een Kruiden cadeaupakket, waarmee je je eigen kruiden kunt opkweken.

  • 1e prijs: 1x verhoogde moestuinbak inclusief wieltjes en onderplank, t.w.v. € 247,50

  • 2e prijs: 1x ‘Werken in de moestuin-cadeaupakket’, t.w.v. € 50. Bevat een handbladhark, verplantschepje RVS, snoeimes RVS, gewaxt canvas knielkussen en nagelborstel

ecotuintje moestuin

  • 3e prijs: 1x Kruiden cadeaupakket t.w.v. € 42,50. Bevat een kruidensnijset, verschillende biologische kruidenzaden, leisteen labels en waspotloden

kruidencadeau

Kijk voor meer informatie op www.ecotuintje.nl

Meedoen?

Vul de oplossing en je gegevens hieronder in, dit kan tot 28 februari 2022. De winnaar krijgt vanzelf bericht.

De winnaars zijn gekozen. Er kan niet meer worden gereageerd.