Inspiratie voor je tuin opdoen en tegelijk genieten van een heerlijk, ontspannen dagje uit? Kom dan naar De Tuinen van Appeltern, Europa’s grootste tuininspiratiepark! Je vindt op het park meer dan 200 voorbeeldtuinen, aangelegd met de laatste trends en ontwikkelingen op tuingebied. Door de puzzel uit Tuinseizoen augustus te maken, maak je kans op gratis 2 entree kaarten voor De Tuinen van Appeltern!

De Tuinen van Appeltern

Naast de vele planten en voorbeeldborders is er nog veel meer te zien, te doen en te beleven in De Tuinen van Appeltern. Van Natuurlijk Spelen tot genieten van een High-Tea en van planten shoppen tot decoreren. Dat maakt De Tuinen van Appeltern zo veelzijdig. Een leuke tip hierbij is de fluistertour, die zorgt voor een interactieve beleving op maat. Hierbij krijg je op tientallen plaatsen tekst en uitleg bij de tuin die je op dat moment ziet. Deze informatie, zoals het tuinontwerp en de plantennamen, ontvang je na je bezoek in één overzichtelijke mail. De plantenmarkt, tuincafé en cadeauwinkel zijn sinds 2018 ook te bezoeken zonder entree voor het park te hoeven betalen!

De Tuinen van Appeltern

Voorproefje

Wij mogen 10x 2 entreekaarten voor De Tuinen van Appeltern. De entreekaarten hebben samen een waarde van € 28,-. Alvast een voorproefje op je bezoek? Kijk op www.appeltern.nl, hier vind je ook alle hoogtepunten en evenementen per maand.

De Tuinen van Appeltern

Meedoen

Wil jij kans maken op twee keer gratis entree voor De Tuinen van Appeltern? Maak de puzzel en vul in onderstaand formulier de oplossing en je gegevens in! Meedoen kan tot en met 31 augustus 2019.

Puzzel augustus 2019

  Ellen Eisenga op 22 augustus 2019, 23:24

  Al vaker van deze tuinen genoten. Altijd weer een verrassing.

  Jobine op 8 augustus 2019, 12:00

  Ik heb echt inspiratie nodig voor mijn talud op het noorden!

  Jan Kok op 7 augustus 2019, 18:57

  Het zou mij gelukkig maken. Zo,n mooie tuin.

  Hendrik Beheydt op 5 augustus 2019, 15:13

  Zou eens een mooie uitstap zijn voor mij. Ik zal wel aan één van mijn zonen moeten vragen om mij te brengen. Ik wordt dit jaar 91 en ik rijd niet meer zo ver met de wagen

  lisette verboven op 31 juli 2019, 14:49

  zouden er heel blij mee zijn

  Cornelis Annemie op 26 juli 2019, 16:13

  Altijd mooi om te zien!!!

  Mertens Patrick op 26 juli 2019, 13:39

  wow zou leuk zijn!!!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*