In de augustus-editie van Tuinseizoen vind je weer een puzzel met een mooie prijs:  4x 2 entreekaarten voor Arboretum Kalmthout.

Kaarten winnen met de puzzel

Arboretum Kalmthout is een bijzondere plek. Sinds 1856 zijn er in deze 12,5 ha grote bomentuin ruim 7000 plantensoorten uit de hele wereld verzameld en voorzien van een naamplaatje. Je vindt er een van de meest gevarieerde verzamelingen van het Europese vasteland. Sommige soorten zijn in de natuur bijna verdwenen of al uitgestorven.

Geniet van een wandeling door het groen, maak kennis met bijzondere bomen en planten, en luister naar de vogels. Een bezoek aan het arboretum is in ieder seizoen de moeite waard. In de zomer zijn de vlindertuin en kleurentuinen extra aantrekkelijk. Wandel langs de grote vijver of zoek verkoeling onder het bladerdak van de oude bomen. Een rondleiding met een gids maakt je bezoek extra boeiend. Kies voor een rondleiding over de geschiedenis van het domein of voor een themawandeling. Bij kinderen zijn vooral de grote vijver en de bonsais favoriet.

Het provinciaal groendomein Arboretum Kalmthout bij Antwerpen is dagelijks open van 10-17 uur. De shop, het plantencentrum en de cafetaria zijn vrij toegankelijk. Hier kun je genieten van koffie met gebak of een streekbiertje drinken op het zonnige terras. In de tuin zijn aangepaste voorzieningen voor rolstoelgebruikers.

Meedoen kan tot 31 augustus

Kijk voor meer informatie op www.arboretumkalmthout.be

Vul het formulier in: 

Let op: deze actie is helaas verlopen

    Puyl op 21 juli 2018, 21:59

    leuk wandelen in het groene Kaltmthout


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*