Zie jij je deze zomer al zitten op de fraaie, duurzame Takkenbank van Van Aalsburg? De bank werd ontwikkeld in samenwerking met gerenommeerd ontwerpster Floortje Bijvoet. Het resultaat: een duurzame tuinbank met als basis twee metalen profielen en wilgentenen. Maak de puzzel uit Tuinseizoen mei en wie weet ben jij de winnaar! 

Natuurlijk en modern design

De Takkenbank is maximaal 1,80 m lang; de lengte is eenvoudig te variëren door de wilgentenen in te korten en kan dus ook als tuinstoel worden uitgevoerd. Wilgentenen zijn duurzaam en ecologisch verantwoord. Immers, op de knotten groeien na het snoeien nieuwe wilgentenen die een volgende keer kunnen worden geoogst. De Takkenbank laat zien dat natuurlijk en modern design samengaan.

puzzel mei 2021

Familiebedrijf

Het familiebedrijf Van Aalsburg te Hellouw (Betuwe) bestaat al ruim 50 jaar. Ze kweken en leveren knotwilgen en tuinproducten gemaakt van wilgentenen zoals schuttingen, ter plaatse door hun vakmensen gevlochten of te leveren als doe-het-zelf pakket. Doordat verse wilgentenen buigzaam zijn bieden ze praktisch onbeperkte vormvrijheid. Vele voorbeelden zijn te zien op het showterrein of de website. De Takkenbank wordt als bouwpakket inclusief de wilgentenen naar de winnaar gestuurd.

De bank heeft een waarde van € 499,95
Kijk voor meer informatie op www.wilgentenenschuttingen.nl

Meedoen?

Weet jij de oplossing? Vul dan het formulier hieronder in en maak kans op deze prachtige prijs! Meedoen kan tot en met 31 mei 2021. De winnaar krijgt vanzelf bericht.

Door mee te doen met deze actie ga je akkoord met ons Privacybeleid.

Puzzel mei 2021