Onkruid tussen de tegels of aanslag op het terras? Met de MultiBrush van GLORIA ga je onkruid en groene aanslag gemakkelijk te lijf. Wil jij kans maken op deze MultiBrush? Maak de puzzel uit Tuinseizoen juni en wie weet ben jij de winnaar van deze prachtige prijs!

Hoe het werkt

De MultiBrush is een oppervlakteborstel met elektrische- of accuaandrijving, waarmee je moeiteloos stenen, houten oppervlakken en voegen reinigt. Er zit standaard een brede kunststof steenborstel en stalen voegenborstel bij. Voor andere oppervlakken en toepassingen zijn er diverse opzetstukken, van de steenborstels Soft, Medium en Pro tot de handige graskantensnijder Cut & Brush. Tevens kan er in een handomdraai een beluchtings- of verticuteerwals voor het gazon worden gemonteerd.

Puzzel en win

Snoerloos werken

De MultiBrush li-on heeft een accuvoeding, waardoor je snoerloos kan werken. Je koppelt hem aan elke BOSCH 18V huis- en tuinaccu. De accu en snellader garanderen dat je goed door kunt werken, zonder lange onderbrekingen.

De prijs

De prijswinnaar ontvangt de GLORIA Multibrush li-on mét de BOSCH 18V POWER FOR ALL-accu en een snellader met een totale winkelwaarde van € 299,85. Daarnaast kan de winnaar een extra borstel uitkiezen: de brede borstel voor hout en WPC t.w.v. € 34,95 of de brede borstel voor niet-krasgevoelige stenen oppervlakken t.w.v. € 44,95.

 Kijk voor verkooppunten op: www.gloria-huis-en-tuin.nl

Puzzel juni 2021