Zou jij wel eens een échte unieke boom in je tuin willen hebben? Doe dan mee met de puzzel en maak kans op deze fraaie Perzische slaapboom (Albizia julibrissin). Je maakt kans op de boom  door de puzzel uit Tuinseizoen oktober op te lossen en hieronder in te vullen.

Bomenbezorgd.nl 

Bij Bomenbezorgd.nl vind je de boom die je zoekt en het mooie is: je hoeft er de deur niet voor uit! Op de website kun je kiezen uit een groot assortiment laan- en sierbomen, leibomen, vormbomen, fruit- en bloesembomen, mediterrane bomen en hagen. De bestelling wordt binnen vijf werkdagen gratis thuisbezorgd.

Perzische slaapboom

De Perzische slaapboom is een genot voor het oog, vooral in de zomer wanneer hij de unieke bloemen krijgt. In juli/augustus krijgt deze boom lichtroze bloemen in trossen die enorm opvallen. In de avond sluiten de bloemen zich en met daglicht gaan ze weer openstaan. Verder heeft de Albizia julibrissin donkergroen blad dat lancetvormig is. Mede dankzij het blad creëert deze boom een tropische uitstraling

Cadeaukaart

Geen waaierpalm gewonnen? Twee andere winnaars ontvangen een cadeaukaart, waarmee ze zelf een boom of haag kunnen uitkiezen. Zoals een geurend citrusboompje, lekkere abrikoos of mooie vormboom. Keus genoeg!

T.w.v.: € 119,95 (Perzische slaapboom)
en € 50 (cadeaukaart)