Heb jij de puzzel in TuinSeizoen 2 (maart) opgelost? Geef dan snel hieronder je antwoord door en wie weet win jij één van de vijf starterssets kweken van Ecotuintje.

Wil jij dit jaar je eigen plantjes groot zien groeien? Zoete tomaten proeven van eigen grond of bloemen plukken uit je eigen tuin? Dit is het moment om aan de slag te gaan met voorzaaien! Los snel de kruiswoordpuzzel op en maak kans op één van de vijf starterssets kweken van ecotuintje.nl. Hierin vind je een mooie, grote kweekbak waarin je lekker veel tegelijk kunt zaaien. De afbreekbare kweekstrips zijn te gebruiken voor het opkweken van wel 90 plantjes! Bovendien kun je ze zó in de grond planten: ze vergaan tot voedzame humus en maken de grond vruchtbaarder. Erbij krijg je een paar comfortabele handschoenen, gemaakt van natuurlijke latex en biologisch katoen.

Winnen?

Wij geven vijf Startersets kweken weg, bestaande uit een kweekbak met turfvrije kweekstrips en duurzame tuinhandschoenen, t.w.v. circa € 45 per set. Geef je oplossing hieronder door vóór 31 februari 2023. De winnaar krijgt vanzelf bericht.

Puzzel & win! Maart 2023

Naam(Vereist)
Adres