Vogels in de tuin zijn gezellig, nuttig en leuk om naar te kijken. Met dit gezellige voederhuisje help je ze goed de winterdoor en geef je de vogels een energieboost. Tuinseizoen mag 12 x 2 voederhuisjes weggeven. Los de puzzel uit Tuinseizoen november-december 2021 op en maak kans!

Energieboost voor de vogels

Buiten wordt het langzaam kouder en het kost vogels steeds meer energie om hun lichaamstemperatuur op peil te houden. Wist je dat kleinere vogelsoorten in een koude nacht wel 10% van hun lichaamsgewicht kunnen verliezen? Door ze een extraatje aan te bieden, zoals een zadenmengsel, fruit of pinda’s, geef je ze een snelle energieboost en zullen ze wellicht nog vaker in je tuin terugkeren! Het fraaie uitzicht op de vogeltjes, krijgt extra glans wanneer je het voer in mooie voederhuisjes presenteert.

puzzel en winpuzzel en win

Voederhuisjes in stijl

Zie jij deze stijlvolle voederhuisjes al in je tuin hangen? Doe dan mee met de puzzel en maak kans op
12 x 2 voederhuisjes, namelijk het type Stone Cadiz én Ronda. Deze twee voederhuisje van keramiek hang je bijvoorbeeld samen op als set aan een mooie tak, zodat het voer droog blijft en beschermd is tegen verschillende weersinvloeden. De vogelvoeders kunnen gevuld worden met verschillende soorten vogelvoer, zoals pinda’s, zonnebloempitten en zadenmixen. Afmetingen: 19,5×12,5×12,5

T.w.v.: € 25 per set

Kijk voor meer informatie op www.dezaden.nl

Meedoen?

Vul in het formulier hieronder de oplossing in én wie weet maak jij kans op deze leuke prijs! Meedoen kan tot 29 december 2021. De winnaar krijgt vanzelf bericht.

Helaas, deze winactie is afgelopen. Houd onze website en nieuwsbrief in de gaten voor meer acties.