Bomenbezorgd.nl heeft een breed assortiment bomen, dus voor ieder wat wils! De boom naar je keuze gevonden? Dan wordt hij gratis bij je thuisbezorgd. Op de website kun je kiezen uit bijna 2000 verschillende bomen. Van mediterrane bomen tot bloesem- en fruitbomen of zelfs hagen! Bestel ze gemakkelijk online en je bomen worden binnen 5 werkdagen gratis thuisbezorgd! 

Perenboom

Wil je een mooie boom in de tuin die in het voorjaar prachtige bloesem geeft en later ook nog eens lekkere vruchten oplevert? Dan is deze te winnen oude perenboom ’Conference’ de ideale boom. Doe mee met de puzzel en maak kans op deze eyecatcher. Doordat de boom al zo’n 20 tot 25 jaar oud is, is hij gelijk vruchtdragend. Daarnaast trekt deze boom alle aandacht door zijn karakteristieke vorm en de diepe groeven in de bast. Kortom: een echte aanwinst voor je tuin!

Cadeaukaart

Geen perenboom gewonnen? Er zijn ook twee gelukkigen die een cadeaukaart van Bomenbezorgd.nl winnen. Daarmee kun je zelf een boom uitzoeken! Een mooie vormboom, leiboom of karakteristieke sierboom… de keuze is helemaal aan jou!

De perenboom heeft een waarde van €139,95 en elke cadeaukaart van €50,00     

Kijk voor meer informatie op: www.bomenbezorgd.nl

Wil jij kans maken op een perenboom of op een cadeaukaart van Bomenbezorgd.nl? Los dan de puzzel op en vul het formulier hieronder in. Meedoen kan tot 28 februari 2021. De winnaars krijgen vanzelf bericht.

Puzzel januari-februari 2021: win 1x oude perenboom en 2x cadeaukaart van Bomenbezorgd.nl