Radijs | Micro Greens kweken

Wil je zelf supersnel gezonde groenten kweken? Dat kan heel gemakkelijk met de Micro Greens van De Zaden. Dat zijn groenten en kruiden die je in een heel jong stadium al kunt oogsten. Met hun frisse en pittige smaak zijn ze een heerlijke toevoeging aan vele gerechten, zoals sandwiches, salades, soepen of een Indiase curry.

Je vindt microgreens in twee vormen: de micro leaves (de kiem) en de baby leaves (jonge scheuten). Sommige soorten kun je in beide vormen eten, andere zijn het lekkerst als kiem of als blad. Soorten die je in dit pakket vindt, zijn:

 • Japanse tatsoi – zaden
 • Peashoots – zaden
 • Radijs – zaden plus kweekbakje
 • Boerenkool – zaden plus kweekbakje
 • De Zaden heeft daarnaast nog tal van andere soorten in deze serie, waaronder tuinkers, citroenbasilicum, mosterd RedFrills, bloedzuring en snijbiet.

Micro Greens

Gezond

Microgroenten zijn ontzettend gezond. In dit jonge stadium zijn de plantjes rijk aan koolhydraten, eiwitten, vitamines en mineralen. Dat maakt het een super gezonde toevoeging aan je maaltijd! En het leuke is: iedereen kan ze kweken, zelfs binnen op de vensterbank. Een ander groot voordeel: microgroenten kennen geen seizoenen en zijn dus jaarrond te kweken. En sommige soorten kun je al een weekje na het zaaien oogsten en eten! Op de verpakkingen staat precies hoe je dit aanpakt.

Het pakket heeft een waarde van € 16,-

Kijk voor meer informatie over Micro Greens op www.DeZaden.nl

Meedoen

Wil jij kans maken op zo’n leuk zadenpakket van De Zaden? Maak de puzzel en vul in onderstaand formulier de oplossing en je gegevens in! Meedoen kan tot en met 31 juli 2019.

  Melanie op 11 juli 2019, 06:56

  ik heb de zaden mogen ontvangen en ben er dol gelukkig mee!

  Jean-Pol Dubois op 3 juli 2019, 13:07

  Dank-u !

  Cornelis Annemie op 2 juli 2019, 21:37

  zou leuk zijn!!!

  Arie Lorphevre op 2 juli 2019, 20:52

  DUURZAAM

  Mertens Patrick op 2 juli 2019, 19:17

  leuke prijs!!!

  vanthorre op 2 juli 2019, 16:47

  Dank u !

  VerdyM2304 op 2 juli 2019, 16:25

  Dank u!!!

  bouckaert therese op 2 juli 2019, 16:03

  leuke actie, hopelijk win ik


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*