Bij Bomenbezorgd.nl vind je de boom die je zoekt en het mooie is: je hoeft er de deur niet voor uit! Op de website kun je kiezen uit een groot assortiment laan- en sierbomen, leibomen, vormbomen, fruit- en bloesembomen, mediterrane bomen en hagen. Maak de puzzel uit Tuinseizoen mei en maak je kans op een gratis waaierpalm of cadeaukaart van Bomenbezord.nl! Doe jij mee?

chinese waaierpalm

Waaierpalm

Altijd al een mooie palm in je tuin willen hebben? Doe dan mee met de puzzel en maak kans op deze fraaie Trachycarpus fortunei. Deze waaierpalm heeft maling aan vorst en verdraagt temperaturen tot wel -16 ⁰C. Daardoor is deze palm ideaal voor onze contreien. De Chinese waaierpalm is eenvoudig te onderhouden. Hij stelt geen hoge eisen aan de vochtigheid van de grond en hoeft slechts 1 tot 2 keer per jaar met palmvoeding bemest te worden. Geschikt voor in een pot of vollegrond.

cadeaubon

Cadeaukaart

Heb je geen plek voor een (palm)boom of zoek je een boom die het ook in een grote kuip op je terras of balkon goed zal doen, dan kun je met deze cadeaukaart zelf iets uitzoeken. Een mooi citrusboompje of abrikoos bijvoorbeeld, of een mooie vormboom. Keus genoeg!

De prijs heeft een waarde van: € 119,95 (palmboom) en € 50 (cadeaukaart)

Kijk voor meer informatie op www.bomenbezorgd.nl

Puzzel Tuinseizoen juni 2020

  Mertens Patrick op 27 mei 2020, 00:45

  Doe heel graag mee!!!

  Cornelis Annemie op 26 mei 2020, 22:30

  Hoe leuk is dit!!!

  Jessica op 23 mei 2020, 18:03

  paars-blauw heeft mijn voorkeur 🙂

  De Lange Redgy op 21 mei 2020, 19:53

  Een mooie verschijning

  Opsomer Luc op 21 mei 2020, 19:51

  Heb die in wit en blauw


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*