In Tuinseizoen mei vind je weer een puzzel met een mooie prijs! Vul hieronder de oplossing in en maak kans op twee keer gratis toegang tot De Tuinen van Appeltern ter waarde van €28 (voor twee kaarten).

Puzzel en win

In iedere editie van Tuinseizoen vind je een puzzel waarmee mooie prijzen te winnen zijn. Dit keer mogen we 10 x 2 entreekaarten voor De Tuinen van Appeltern weggeven.

De Tuinen van Appeltern

Op het park vind je maar liefst 200 voorbeeldtuinen, aangelegd met de laatste trends en ontwikkelingen op tuingebied. Naast de vele planten en voorbeeldborders is er nog veel meer te zien, te doen en te beleven. Van Natuurlijk Spelen tot genieten van een High-Tea en van planten shoppen tot decoreren… dat maakt De Tuinen van Appeltern zo veelzijdig.
Leuke tip hierbij is de fluistertour, die zorgt voor een interactieve beleving op maat. Hierbij krijg je op tientallen plaatsen tekst en uitleg bij de tuin die je op dat moment ziet. Deze informatie, zoals het ontwerp en de plantennamen, ontvang je na je bezoek in één overzichtelijke mail.

Inspiratie opdoen en genieten!

Wil je inspiratie voor je tuin opdoen en tegelijk genieten van een heerlijk, ontspannen dagje uit? Kom dan naar De Tuinen van Appeltern, Europa’s grootste tuininspiratiepark!

Voorproefje

Alvast een voorproefje op je bezoek? Kijk op de vernieuwde website van Appeltern. Je vindt hier ook de agenda en alle hoogtepunten en evenementen per maand.

De winnaar is gekozen. Er kan niet meer gereageerd worden.

  Marga beugels op 28 april 2018, 11:28

  Mijn over buurman houdtvenorm van de natuur .
  Hij is 81 jaar , rijdt nog auto en is laats met ons naar Beervelde belgie
  Geweest , als ik win zou ik hem een heel groot plezier doen met de kaarten.
  Hij heeft een grote tuin en werkt er iedere dag in , ondanks zijn hoge leeftijd!

  Carol op 26 april 2018, 14:16

  Lijkt me hartstikke leuk. Ik kan wel wat inspiratie gebruiken


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*