In Tuinseizoen juni vind je weer een puzzel met een mooie prijs! Vul hieronder de oplossing in en maak kans op een pakket met meststoffen en gewasbeschermingsproducten van Naturen. 

Puzzel en win

In iedere editie van Tuinseizoen vind je een puzzel waarmee mooie prijzen te winnen zijn. Dit keer mogen we 10 x een pakket met meststoffen en gewasbeschermingsproducten van Naturen weggeven.

Goede balans tussen een gezonde tuin en verantwoorde producten

Het uitgebreide gamma van Naturen is speciaal ontwikkeld om je tuin op een natuurlijke manier gezond te houden. De basis van de Naturen producten vindt zijn oorsprong in de natuur, uit planten, mineralen of levende organismen. Dus niet alleen gezond voor je tuin, maar ook voor de moestuin. Met dit te winnen Naturen pakket maak je meteen een goede start.

Het pakket bestaat uit:

 • Naturen Eradibug Ultra insecticide sierplanten 200 ml – Bestrijdt effectief en met respect voor mens en milieu insecten als bladluizen, witte vlieg, rupsen, spint, schild- en wolluizen, en kevers. Het werkt goed in alle ontwikkelingsstadia, van eitjes tot volwassen insecten. Prijs: € 14,25.
 • Naturen Meststofstaafjes voor groenten en kruiden – Met deze staafjes kun je de meststof voor je groenten en kruiden perfect doseren. De meststofstaafjes zijn ook heel handig in moestuinbakken. Prijs: € 4,95
 • Naturen Wondafdekmiddel – Dit gebruiksklare product is ideaal om snoeiwonden bij bomen en heesters te beschermen en herstel te bevorderen. Het voorkomt het binnendringen van vocht, virussen, bacteriën en schimmels. Ook te gebruiken bij stormschade of knaagsporen van dieren. Prijs: € 12,95

Totale waarde van het pakket: € 32,15  

Kijk voor meer informatie en verkooppunten op www.ilovemygarden.be of www.mijn-tuinhulp.nl.

 

De winnaar is gekozen. Er kan niet meer worden gereageerd.

  Sandra Benedick Elzinga op 3 juni 2018, 17:13

  Ik doe graag mee!

  John Habets op 3 juni 2018, 12:28

  Lijkt mij leuk om ook eens andere materialen te proberen

  Cornelis Annemie op 1 juni 2018, 10:10

  Mooie prijs, komt zeker van pas in mijn tuin!!!

  Mertens Patrick op 31 mei 2018, 21:25

  Zou leuk zijn!!!

  Marc Matthyssen op 23 mei 2018, 20:19

  Wij genieten elke maand van dit vlot leesbare en mooi verzorgde magazine met veel fijne wetenswaardigheden en toch ook heel wat goed onderbouwde artikels voor ons als tuinliefhebbers.

   Redactie op 24 mei 2018, 10:00

   Beste Marc,
   Bedankt voor dit mooie compliment, we hopen jullie te kunnen blijven inspireren!
   Een hartelijke groet van de redactie!

  Vic Maes op 16 mei 2018, 19:37

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*