In de september-editie van Tuinseizoen vind je weer een puzzel met een mooie prijs: 2 x accuheggenschaar HSA 56, inclusief lader en accu, van STIHL. 

accuheggenschaar STIHL

Geen gehoorbescherming nodig

Heb jij de stille kracht van het STIHL accugereedschap al ontdekt? Dan is dit hét moment. Los de puzzel op en maak kans op een HSA 56 accuheggenschaar met meslengte van 45 cm, inclusief accu (type AK 10) en lader (type AL 101). Deze accuheggenschaar maakt deel uit van het STIHL COMPACT AccuSysteem, ontworpen om mobiel en comfortabel te tuinieren zonder lawaai te maken. Het lage gewicht (3,7 kg met AK 10 accu), de eenvoudige bediening en maximaal verminderde trillingen maken het werk licht en aangenaam. De speciale messen concentreren de snoeikracht heel precies op het punt waar dit nodig is. Het resultaat: een perfect gesnoeide heg.

Tip: spuit de messen na het snoeien in met het STIHL Superclean harsoplosmiddel. Zo voorkom je dat de messen verkleven.

Meer accu-gereedschappen

In dit assortiment vind je ook drie grasmaaiers, een kantenmaaier, een bladblazer en twee kettingzagen. Ze werken allemaal met onderling verwisselbare 36V Lithium-Ion accu’s en laders. Geen benzine meer en geen last van uitlaatgassen. De accu heeft bovendien een tussenpositie om ongewild starten te vermijden en zo de veiligheid te garanderen. Mobiel, licht en krachtig. Kijk voor meer informatie op stihl.be of stihl.nl

De accuheggenschaar heeft een waarde van: € 249 per set.

Meedoen kan tot 30 september 2018. De winnaar krijgt vanzelf bericht.

Vul het formulier in: 

Actievoorwaarden  bekijken.

De winnaar is gekozen. Er kan niet meer worden gereageerd.

  Jacques Leliveld op 21 augustus 2018, 18:06

  op 16 augustus schreef ik : zie alleen maar invulveld voor geslacht en mail-adres. Meldde dat ook op FB Messenger, daar is jullie reactie; alleen maar naam en mail adres is voldoende… Ik begrijp het even niet meer. Groetend, Jacques

   lisa op 17 september 2018, 10:05

   Dag Jacques,

   Bedankt voor je bericht en onze excuses voor de verwarring. Er was wat fout gegaan bij het maken van het formulier. Intussen kunt u uw naam, geslacht en e-mailadres invullen. Nogmaals onze excuses en alvast bedankt voor uw deelname. Vriendelijke groet van de redactie!

  Jacques Leliveld op 16 augustus 2018, 19:03

  klopt het dat je bij het inzenden van de puzzel alleen maar geslacht en mail adres hoeft door te geven..? Meer invulvelden zie ik niet. Ben benieuwd naar reactie.
  Groetend, Jacques


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*