Heb jij de puzzel in TuinSeizoen 9- oktober opgelost? Geef dan snel hieronder je antwoord door, want wie weet maak jij kans op één van de twee Gardena accuheggenscharen.

Hagen snoeien is een fluitje van een cent met deze accuheggenschaar van Gardena. Doordat je werkt zonder elektriciteitskabel heb je optimale bewegingsvrijheid en loop je bovendien niet het risico het snoer door te knippen. De heggenschaar is voorzien van een krachtige 18V Power for All-accu. Die levert extra gemak op omdat je die kunt gebruiken op meer dan zeventig verschillende 18V-producten van Gardena, maar ook op die van andere merken, zoals Bosch en Husqvarna. De accuheggenschaar is ontworpen voor een optimaal snoeiresultaat en kenmerkt zich door comfort en veiligheid. Door een uitgebalanceerd gewicht ligt het apparaat goed in de hand. De rechthoekige, draaibare messenbalk zorgt voor een ideale en ontspannen werkhouding.

Kans maken?

Los dan snel de woordzoeker op en maak twee keer kans op een Gardena Heggenschaar met Power for All-accu én lader, t.w.v. € 177,99. Dit kan tot 31 oktober 2022. De winnaar krijgt vanzelf bericht.

De winnaars zijn gekozen. Er kan niet meer worden gereageerd.