Heb jij de puzzel in TuinSeizoen 8- september opgelost? Geef dan snel hieronder je antwoord door, want wie weet maak jij kans op twee entreetickets voor de Floriade Expo 2022, inclusief vlucht in de kabelbaan t.w.v. € 58!

Duik in dit thema van de Floriade Expo 2022, die nog duurt tot en met 9 oktober. Mis het niet! De prachtige tuinen, internationale paviljoens met tentoonstellingen, optredens en de leuke terrasjes, je beleeft het bij Floriade in Almere! In tientallen tuinen raak je geïnspireerd door de verschillende vormen van beplanting en (her)gebruik van materialen. De internationale paviljoens, zoals de Verenigde Arabische Emiraten, Duitsland en Qatar zijn wel heel erg bijzonder. De ene is volledig 3D geprint en de andere is gemaakt van verrassende natuurlijke materialen, zoals lisdodde of paprikastengels. Bezoek de tentoonstellingen en ontdek de verschillende culturen en oplossingen voor mooie, groene steden. www.floriade.com

Kans maken?

Heb jij de kruiswoordpuzzel in TuinSeizoen september opgelost? Laat dan vóór 15 september hieronder je antwoord + gegevens achter en je maakt kans en maak kans op twee entreetickets voor een natuurlijke dagje uit, inclusief vlucht in de kabelbaan t.w.v. € 58! We maken 5 mensen blij.

Puzzel & win! TuinSeizoen september 2022

Naam(Vereist)
Adres