Heb jij de puzzel in TuinSeizoen maart opgelost? Vul hieronder dan snel je antwoord in en wie weet ben jij één van de 8 gelukkige prijswinnaars van dit mooie dagje Keukenhof + fietstocht door de bollenstreek voor twee personen! 

Wandelen en bijkletsen in de buitenlucht terwijl je ondertussen geniet van miljoenen bolbloemen? Dat kan alleen bij Keukenhof, het mooiste lentepark ter wereld! In de lente staan hier meer dan 7 miljoen bolbloemen in bloei waaronder een veelvoud aan tulpen en narcissen. Doe inspiratie op en aanschouw de meest schitterende combinaties van vaste planten met bloembollen. Natuurlijk hoort bij een bezoek aan Keukenhof ook een fietstocht door de bloeiende bollenstreek. Hollandser kan bijna niet! Ontdek tijdens een 3 uur durende fietstocht hoe kleurrijk de omgeving van Keukenhof is.

Dit kun je winnen

De winnaars ontvangen 2 entreetickets Keukenhof t.w.v. € 19 p.p. plus een 3 uur durende fietstocht. Hiertoe behoort een huurfiets t.w.v. € 10 p.p., een fietsroute en een flesje water. Totaalwaarde van één prijs: € 58 euro.

 

Helaas, deze winactie is verlopen. Doe mee aan de nieuwe puzzel in TuinSeizoen april!