Heb jij de puzzel van TuinSeizoen mei opgelost? Vul dan snel hieronder het antwoord van de puzzel in en wie weet ben jij één van de 3 gelukkige prijswinnaars. De hoofdprijs: een Perzische slaapboom t.w.v. 119,95, maar we geven ook nog 2 x een cadeaukaart van Bomenbezorgd.nl weg t.w.v. € 50.

Albizia: tropische verrassing

De Perzische slaapboom is een genot voor het oog, vooral in de zomer wanneer hij de unieke, pluizige bloemen krijgt. Maar ook het lancetvormige, donkergroene blad van de Albizia julibrissin is aantrekkelijk om te zien. Mede dankzij het blad creëert deze boom een tropische uitstraling. De bloemen sluiten zich in de avond en gaan met daglicht weer openstaan. Echt veeleisend is hij niet: de boom heeft weinig snoei nodig en is geschikt voor elke tuin!

Dit kun je winnen

Los snel de puzzel op en maak kans op deze fraaie boom. Niet gewonnen? Onder alle deelnemers verloten we ook 2 cadeaukaarten t.w.v. € 50. Zoek je favoriete boom uit op Bomenbezorgd.nl, hier vind je een breed assortiment bomen, planten & hagen, voor ieder wat wils.

T.w.v.: € 119,95 (Perzische slaapboom) en 2 x Cadeaukaart Bomenbezorgd.nl t.w.v. € 50.

Kijk voor meer informatie op www.bomenbezorgd.nl

Sorry. Dit formulier is niet langer beschikbaar.