Tuinafvalzak winnen

Ook in Tuinseizoen april staat weer een puzzel met een mooie prijs. Vul hier de oplossing in en maak kans op een tuinafvalzak van De Pypere ter waarde van €29,85.

Puzzel en win

In iedere editie van TuinSeizoen vind je een puzzel waarmee mooie prijzen te winnen zijn. Dit keer mogen wij 10 x een tuinafvalzak van De Pypere weggeven. De tuinafvalzak heeft een winkelwaarde van € 29,85.

Handige tuinafvalzak 

Een rondje door je tuin in het voorjaar levert je al snel een flinke berg ‘afval’ op. Denk maar aan de takken van heesters die je snoeide, en de ingedroogde halmen van de siergrassen en bloeistengels van vaste planten die je afknipte. De hele winter gaven ze je tuin een mooie aanblik, maar nu is het toch echt tijd om ze af te knippen.
Op dat moment is de Tuinafvalzak van De Pypere een welkom hulpmiddel. De zak met een inhoud van 500 l blijft door de stevige staaldraad versteviging zelf rechtop staan. Ideaal om alle tuinafval in te verzamelen en in één keer naar de groenstort te vervoeren. De Tuinafvalzak is gemaakt van een goede kwaliteit polyetheen (PE) en waterdicht. Door de dubbele bodem en het dubbele stiksel is de zak supersterk. Vijf handvaten (twee links, twee rechts en éaan de onderkant) maken de zak goed hanteerbaar.

De Pypere

De Pypere is sinds 1873 fabrikant van kwalitatief hoogwaardig handgereedschap voor land- en tuinbouw, bouwindustrie en de DIY-sector. Ook tuinliefhebbers weten hun weg naar de producten te vinden.

Meedoen

Vul  het antwoord van de puzzel hieronder in en maak kans op deze mooie prijs. Meedoen kan tot 30 april. De winnaars krijgen vanzelf bericht. Klik hier voor andere winacties.

 

De winnaar is gekozen. Er kan niet meer worden gereageerd.

  Cecile t op 3 april 2018, 09:28

  Kan je ook meedoen aan de wedstrijd vanuit België?

   redactie op 3 april 2018, 09:30

   Ja hoor, dat kan!

  Vinken Marie rose op 1 april 2018, 19:34

  De zak is prachtig en heel nuttig

  Vinken Marie rose op 1 april 2018, 19:30

  Rozen moeheid


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*