Kasteeltuinen Arcen

Heb jij de puzzel in TuinSeizoen 7 opgelost? Geef dan snel hieronder je antwoord door, want wie weet maak jij kans op twee tickets voor een natuurlijke dagje uit, t.w.v. €39!* We maken acht mensen gelukkig!

Kasteeltuinen Arcen, gelegen in het pittoreske dorpje Arcen, is een schitterend bloemen- en plantenpark van Limburg. Laat je zintuigen prikkelen, beleef de historie en ontdek de vele unieke tuinen die zijn aangelegd rondom een historische buitenplaats mét zeventiende-eeuws kasteel. Tijdens een wandeling door de tuinen is het volop genieten van alle geuren en kleuren. Het barokke Rosarium is met meer dan achtduizend rozenstruiken een ware rozenpracht. Slenterend door het Bamboebos en de Oosterse Watertuin, waan je je in Zuidoost Azië. Of geniet van de kleinere thematuinen, zoals de Italiaanse tuin en de Japanse tuin. Elke tuin biedt een nieuwe, groene ervaring! www.kasteeltuinen.nl

Kans maken?

Heb jij de kruiswoordpuzzel in TuinSeizoen opgelost. Laat dan hieronder je antwoord + gegevens achter en je maakt kans op twee tickets voor een natuurlijke dagje uit, t.w.v. €39!* We maken acht mensen gelukkig!
* De tickets zijn geldig in 2022, het seizoen loopt t/m 30 oktober 2022. Niet geldig tijdens Elfia (17 en 18 september) en het Lichtkunstfestival Enchanted Gardens in de avonduren (14 t/m 30 oktober).

Kasteeltuinen Arcen

 

De winnaars zijn gekozen. Er kan niet meer worden gereageerd.