Maak kans op een amberboom van Bomenbezorgd.nl als je je inschrijft voor de TuinSeizoen nieuwsbrief. Meedoen met deze actie kan tot 31 mei 2022. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. De boom niet gewonnen? Wij verloten ook nog twee cadeaukaarten t.w.v. €50,-, zodat je zelf een mooie boom uit kunt zoeken.

Maak kans op een amberboom

Schrijf je nu in de voor de TuinSeizoen nieuwsbrief en maak kans op één amberboom. Deze herfst genieten van de mooiste herfstkleuren? De Amberboom ‘Worplesdon’ is een boom die de show steelt met zijn mooie herfstkleuren. In de herfst verkleurt het blad van deze boom in een unieke rood-violette kleur. Deze boom is geschikt voor elke tuin en is gemakkelijk in onderhoud, en is daarmee een aanwinst voor elke tuin!

Over Bomenbezorgd.nl

Bomen zijn niet alleen goed voor het milieu, maar fleuren ook je tuin op. Bij Bomenbezorgd.nl heb je de keuze uit honderden bomen en hagen die je vanuit huis kunt bestellen. Ze bezorgen de bomen en hagen ook nog eens gratis bij je thuis met hun eigen bezorgdienst. Zo hoef je niet op pad, maar alleen je eigen tuin in. Weet je nog niet precies wat je wilt, maar heb je wel bepaalde wensen? Gebruik dan de bomenzoeker. Hier kun je je boom kiezen door te filteren op bijvoorbeeld bladkleur, bloeikleur, formaat, soort boom en nog veel meer!

 

Door mee te doen aan deze actie ga je akkoord met ons Privacybeleid. De winnaar ontvangt na afloop van de actie persoonlijk bericht van ons.

Helaas, deze winactie is afgelopen. Houd onze website en nieuwsbrief in de gaten voor meer acties.