Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van Tuinseizoen en maak kans op Stay Strong tulpenbollen van DeZaden.nl. We mogen onder de inschrijvingen 5 tulpenbollenpakketten t.w.v. €4,95 verloten. Meedoen kan t/m 30 september 2020. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

 

Maak kans op Stay Strong tulpenbollen van DeZaden.nl

Doe mee met deze winactie en maak kans op Stay Strong tulpenbollen van DeZaden.nl. Met ruim 25 jaar ervaring is DeZaden.nl specialist in tuinzaden en tuinartikelen. De Stay Strong tulp staat symbool voor dankbaarheid voor het indrukwekkende doorzettingsvermogen van artsen en verpleegkundigen.

Het is een sterke, vroege Triumph tulp die mooie grote bloemen heeft en ongeveer 45-50cm hoog wordt. Bij aankoop van de tulpenmix ter waarde van €4,95 doneert DeZaden.nl €0,70 aan Artsen zonder Grenzen.

De beste kwaliteit bloembollen en planten

Zelf zaaien en groenten en bloemen kweken is een beleving en leuk om te doen voor jong en oud. Op de webshop van DeZaden.nl vind je de beste kruiden-, groenten- en bloemzaden van diverse topmerken uit binnen- en buitenland. Ook vind je er divers pootgoed, zoals bloembollen en plantuien, en diverse benodigdheden voor het kweken, zoals kweekbakken en (verwarmde) kweekkasjes.

Helaas, deze actie is afgelopen. Houd onze website in de gaten voor nieuwe acties!

  Jenny Dobbelaar op 6 oktober 2020, 20:12

  Hartelijk dank voor de Stay Strong mix die ik als prijs mocht ontvangen, ben er blij mee.

  Mieke op 17 september 2020, 13:48

  Oh super leuk ik doe graag mee.

  Mertens Patrick op 11 september 2020, 14:50

  Super, doe heel graag mee!!!

  Mertens Patrick op 11 september 2020, 14:50

  Super, waag graag een kansje!!!

  Annemie Cornelis op 11 september 2020, 14:49

  Mooie prijs, doe heel graag mee!!!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*