Honda MIIMO robotmaaier winactie

Houd je gazon het hele jaar door in topconditie met de compacte Miimo van Honda. Deze intelligente robotmaaier gaat geheel zelfstandig volgens een schema te werk. De slimme Miimo meet zelf je tuin op en leert zo de vorm kennen. Gazononderhoud was nog nooit zo gemakkelijk! Met Miimo vertrouw je je tuin toe aan een expert.

Doe mee met onze wedstrijd en maak kans op één van de twee Honda Miimo’s HRM 40 die Tuinseizoen mag weggeven!

Over de HRM 40

  • Eenvoudige installatie: Met behulp van het simpele 4-staps installatieproces stelt Miimo zelf een optimaal maaischema op.
  • Automatisch oplaadsysteem: Miimo werkt zo lang als je wilt en gaat zelfstandig naar het laadstation als er geladen moet worden. Daarna hervat hij het werk.
  • Moeilijke plekken: De wendbare Miimo bereikt ook lastige plekken, bijvoorbeeld onder tuinmeubilair, dankzij de functie ‘neerzetten en maaien’.
  • Gratis bemesting: Miimo snijdt de grassprietjes superfijn en laat ze als meststof achter op het gazon.
  • Capaciteit: De Honda Miimo HRM 40 maait moeiteloos een oppervlakte tot 400 m2. De maaibreedte is 190 mm en de af te stellen maaihoogte varieert van 30 tot 50 mm.
  • Weerbestendig: Miimo is weerbestendig en kan de meest vochtige omstandig­heden aan.

Zo doe je mee

Wil je kans maken op één van de twee Miimo’s? Vul dan hieronder het formulier in. De winnaars ontvangen automatisch bericht. Je kunt meedoen tot en met 31 juli 2021.

De Honda Miimo HRM 40 heeft een waarde van € 999 incl. BTW en je krijgt er 5 jaar gratis garantie bij. De winnaars kunnen de Miimo afhalen bij de Honda-dealer in de regio. De installatie is niet inbegrepen bij de prijs, maar kun je eventueel zelf regelen via je regionale Honda-dealer.