Onze fotowedstrijd met als thema ‘Wat is jouw zomergevoel’ heeft veel mooie, leuke en grappige inzendingen opgeleverd. Van close-ups van bloemen en honden en katten in de tuin tot families op het strand. Na uitgebreid overleg heeft de jury de volgende winnaars gekozen:

1e prijs: Fietsen op het dak
DSCN1871
Laurens Nieuwenhuis maakte deze aantrekkelijke foto van een auto met fietsen op het dak te midden van de lavendelvelden.
Hij wint hiermee de eerste prijs: de robotmaaier Robomow!

2e prijs: Kikker in waterlelie

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Deze mooie foto is ingestuurd door A. van Loenen, hij wint hiermee de tweede prijs: vier toegangskaarten tot De Tuinen van Appeltern en een waardebon van € 12,50, te besteden bij Appeltern (plantenwinkel/shop/horeca). De Tuinen van Appeltern zijn dit jaar nog geopend t/m 27 november (www.appeltern.nl)

3e prijs: Koninginnenpage
koninginnenpage
De koninginnenpage heeft een voorkeur voor paarse bloemen, zoals je goed kunt zien op deze foto gemaakt door Roland Krikilion. De inzender wint hier de derde prijs: een tuin-leespakket bestaande uit boeken en tuinmagazines zoals de Tuinplanten encyclopedie, 200 x snoeien, Ontwerpen en planten voor kleine tuinen, Tuinontwerp 2016 en Tuinplus 2016.

Bekijk hier alle ingezonden foto’s.

Lees meer  Maak je tuin klaar voor vakantie!