Advertorial

Wanneer de temperaturen stijgen, zien we gelijk het onkruid omhoog schieten in de tuin. Hoewel onkruid wieden niet hoog op de lijst van favoriete tuinklusjes staat, ontkomen we er niet aan. Met de Green Power Electric Weeder ben je blijvend verlost van onkruid in de tuin.

Snel, moeiteloos en doeltreffend
De Green Power genereert een zeer hoge temperatuur van 600°C. Door het apparaat 3 seconden boven het te behandelen onkruid te houden, worden de cellen van het onkruid gebroken, waardoor het onkruid zal afsterven tot het diepste punt van de wortel en dus niet meer terugkomt.

Veilig in gebruik
De Green Power werkt zonder gas en zonder open vlam. Het deel waar de hitte wordt geproduceerd, is afgeschermd met een beschermkap waardoor er geen gevaar is voor de beschadiging van omliggende gewassen, die u niet hoeft te behandelen.

Voor extra veiligheid is de Green Power uitgerust met een ‘afkoelstand’. Door na gebruik de schakelaar op deze stand te zetten, koelt het apparaat zeer snel af en kan het veilig worden opgeborgen.

Milieuvriendelijk en kostenbesparend
Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van chemische middelen, maar slechts van hitte, komen er geen schadelijke afvalstoffen vrij tijdens het gebruik van de Green Power. Met de zeer lage verbruikskosten €0,22 cent per uur is de Green Power goedkoper dan branders met gaspatronen of flessen.

Kijk hier voor een handig instructiefilmpje van de Green Power Electric Weeder.

Lees meer  Tips: planten beschermen tegen vorst