Natural Bulbs, specialist in biologische bloembollen, opent op zaterdag 28 oktober 2023 haar deuren voor het ‘Bio Bollen’ evenement. Tijdens dit unieke event kunnen bezoekers een kijkje achter de schermen nemen en kennismaken met de wereld van biologische bloembollenteelt. Er zijn twee tijdsblokken waarvoor je in kunt schrijven; 10.00 – 13.15 uur of 13.45 – 17.00 uur.

Leer waardevolle tips en tricks en ontdek hoe je jouw tuin op een milieuvriendelijke manier kunt onderhouden. “Met het ‘Bio Bollen’ event kun je kennismaken met de schoonheid en voordelen van biologische bloembollenteelt”, aldus Robert Heemskerk, directeur van Natural Bulbs. “Bezoekers krijgen de kans om onze biologische bloembollen te ontdekken en meer te leren over onze duurzame processen.” Tijdens het evenement kunnen bezoekers interactieve lezingen en workshops bijwonen. Daarnaast kun je er ook biologische bloembollen kopen om je tuin op een milieuvriendelijke en gezonde manier te verfraaien.

Lezingen van onder andere Carien van Boxtel, Floor Korte en van de eigenaar van Natural Bulbs himself: Robert Heemskerk.
Floor Korte is schrijver van de boeken ‘De moestuin’ en ‘De groene tuin’ en bekend van het tv-programma Koffietijd. Het onderwerp van Floor’s lezing is: ‘”Zo start je een duurzame moestuin!”
Carien van Boxtel is tuinontwerper en heeft in het verleden de publieksprijs van de Folly wedstrijd van het festival Timespace gewonnen. Haar lezing zal gaan over ‘Ontwerpen met verwilderingsbollen’.
Krijg een kijkje achter de schermen met de rondleiding door de productieschuur, verzorgd door bio-bloembollen specialist Rob van Reisen.

Ook is er een creatieve workshop waar je zelf aan de slag kunt. Laat je creativiteit bloeien tijdens de mozaïek bloempot workshop.

Lees meer  Wandel door de oogstrelende parktuin van Kasteel de Haar

Uiteraard is de gezellige Bio Bloembollenmarkt ook dit jaar weer aanwezig.

Toegangsprijs slechts €5,-

Meer info: https://www.naturalbulbs.nl/natural-bulbs-event