De natuur of je tuin is een belangrijk instrument op weg naar rust, ontspanning en Groen Geluk. Met de inhoud van dit boekje hopen wij je te begeleiden op die weg. Of je nu een ervaren tuinier bent of gewoon van de natuur houdt, Groen Geluk biedt inspiratie en praktische tips om jouw tuin en geluk te laten bloeien. 

Soms voel je je niet zo vrolijk of ben je wat onrustig. Op zulke momenten kan het heel moeilijk zijn om een geluksmomentje te vinden, maar met Groen Geluk is dit veel makkelijker! Het enige wat je hoeft te doen is het boekje openslaan en je laten meenemen op de weg naar Groen Geluk.

Wat kun je in het boekje vinden?

In dit boekje vind je tips en tricks om meer te ontspannen, rust te vinden en blijer te worden. Zo kun je na elk seizoen een tuinreflectie invullen, waardoor je anders naar je tuin gaat kijken en kunt bijhouden wat er allemaal groeit en bloeit. Daarnaast vind je leuke opdrachten die je gemakkelijk uit kunt voeren. Doe bijvoorbeeld een blote voeten wandeling of maak een geneeskrachtige thee. Door het beantwoorden van de reflectieve vragen leg jij je focus op het positieve, waardoor je uiteindelijk ook positiever zult worden. Naast de opdrachten en vragen, vind je quotes, kleurplaten en tuintips over geuren, kleuren en het creëren van een ontspannende sfeer. Het boekje is uitgevoerd in fijne, lichte tinten en voorzien van mooie plaatjes.

Groen Geluk bestellen

Ben je benieuwd geworden? Je kunt het boekje bestellen in de Vipwinkel voor maar € 9,95. Groen Geluk is natuurlijk leuk om voor jezelf te kopen, maar het is ook een goed cadeau idee voor elke tuinliefhebber!

Lees meer  Verslag Lezersreis Schotland: Prachtige tuinen en schitterende natuur